Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 3. sal, J, 2 soveværelser, 92 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Marts 2019

Lyst opholdsrum og rummelig altan

Indret din personlige hyggekrog eller nyd en god bog på en af din altan. Her får du et nybygget og nøglefærdigt hjem med plads til hverdagen.

Denne boligtype J er et lyst hjem på 92 kvm beliggende på øverste sal i den sydlige længe. I hjemmet er der god plads til at samle familie samt venner og skabe nye minder i dejlige rammer. Glæd dig til et hjem med to gode soveværelser, et nordiskinspireret køkken samt en vestvendt altan.

Entré

Fra opgangen, med elevator, træder du ind i hjemmets entré. Her er god plads til at indrette med garderobeskabe og fra entréen har du et fantastisk kig gennem lejligheden og ud til nabolaget.

Køkken

Køkkenet er i slidstærke og lyse materialer – og her er masser af køkkenbordsplads til at udfordre dine kulinariske evner. Køkkenet er praktisk indrettet med opvaskemaskine og vandbesparende armaturer.

Opholdsrum

Køkken og opholdsrum er et samlet og stort rum, hvor du kan nyde det dejlige lysindfald gennem de store vinduer. I opholdsrummet har du god plads til både store middage med venner eller filmaftener i sofakrogen. Det er kun din indretning, der sætter grænserne.

Soveværelser

I denne lejlighed finder du to gode soveværelser, med mulighed for at tilkøbe garderobeskabe. Begge værelser er østvendte, så du vågner op til et dejligt morgenlys og udsigt mod Nokken.

Badeværelse

Badeværelset ligger central placeret i lejligheden og er indrettet i klassisk skandinavisk stil med flisebeklædt bruseniche. Her finder du også en integreret vaskesøjle.

Altan

På den vestvendte altan er der mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads til grillhygge med venner og familie eller du kan koble helt af med en god bog, mens du nyder udsigten til Havnevigens liv.

Faciliteter

Længehuset har en grøn profil, hvilket betyder at alle armaturerne i dit nye hjem naturligvis er vandbesparende. Din lejlighed er desuden opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Og du har ekstra plads til opbevaring i dit depotrum i kælderen, der følger med til lejligheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Boligstørrelse (BBR)
92 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.635 kr.
Etage
3 af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere