Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 3. sal, D, 1 soveværelser, 69 m²

Lyse rum og kig til sandstrand

Fleksibel planløsning, et rummeligt opholdsrum og en stor altan beskriver dette hjem på 69 kvm livskvalitet. Denne bolig er for dig, som ønsker at bo med plads til fordybelse og store armbevægelser.

Lejligheden ligger på grænsen mellem naturen og det charmerende nabolag, og byder på 69 kvm der er effektivt udnyttet. På den nord-vest-vendte altan kan du nyde solen i mange timer samt den fine udsigt til Havnevigens liv og sandstrand. Dette hjem giver plads til at leve livet både inde og ude, og ligger øverst placeret i Længehuset.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du har mulighed for at indrette med garderobeskabe, så jakkerne let kan gemmes væk.

Køkken

Hjemmet byder på et vinkelkøkken HTH, hvor der er god køkkenbordplads til at tilberede de store middage, mens du kan underholde gæsterne. I køkkenet har du desuden hårde hvidevarer er energivenlige og af høj kvalitet, mens armaturerne er vandbesparende.

Opholdsrum

Stuen byder på enestående arkitektur og er designet ud fra ønsket om mest mulig fleksibilitet. Du kan vælge at få en væg sat op mellem opholdsrummet og entréen. Det betyder også at du både har plads til at holde fødselsdag for hele familien med et langbord ned gennem rummet eller en hyggeaften på sofaen med familien. Desuden kan du glæde dig til at nyde udsigten til nabolaget og vandet gennem de store vinduespartier.

Badeværelse

Badeværelse er i klassisk, lyst design med bruseniche, og ligger praktisk placeret midt i lejligheden. Her finder du også en vaskesøjle, med vaskemaskine og tørretumbler af minimum energimærkning A++.

Soveværelse

Dette hjem byder på et godt soveværelse, der indrettet med flotte lyse trægulve. Her kan du vælge at indrette med garderobeskabe efter eget ønske.

Altan

Den store nord-vest-vendte altan giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder. Nyd de lune sommeraftener, mens mørket falder på.

Faciliteter

Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, som bidrager til en behagelig temperatur og lune fødder. Hjemmet er desuden indrettet med vandbesparende armaturer, hvilket giver det en grøn profil, til gavn for miljøet og din privatøkonomi.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
69 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
3.830 kr.
Etage
3 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere