Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 2. sal, P, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Marts 2019

Hjemlig hygge i charmerende og naturskønne omgivelser

Dette skønne hjem er kendetegnet ved ét rummeligt plan, et stort opholdsrum samt fleksibilitet. Glæd dig til hyggelige grillaftener på altanen, mens du nyder udsigten til nabolagets liv.

Kom indenfor i et lyst og indbydende hjem på 110 kvm, hvor du kan fordybe dig og skabe din egen personlige oase. Her har du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, og du vælger selv hvornår du vil deltage i fællesskab og hvornår du trækker dig tilbage i privaten.

Entré

Du træder ind i hjemmets entré, hvor der er plads til at indrette med skabe. Fra entréen har du et fantastisk kig gennem hele lejligheden og dens charme, som gør, at du altid nyder at komme hjem.

Køkken

Køkkenet er i slidstærke materialer og du har mulighed for at få sat en væg op mellem køkkenet og entréen, så rummet bliver mere separat. Samtidig er her god plads til at være kreativ, når der kommer gæster på besøg.

Opholdsrum

Nyd æstetikken i opholdsrummet med store vinduer, hvor naturen og lyset bydes helt indenfor. Her kan du nemt indrette en hyggelige sofaafdeling og samle familie og venner til hyggelige stunder.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche. Her finder du også en integreret vaskesøjle samt vandbesparende armaturer, hvilket giver rummet en grøn profil.

Soveværelser

I det lyse hjem finder du tre soveværelser, hvor der er mulighed for at indrette med skabsvægge. Her har to værelser kig til det hyggelig gårdrum og de grønne nyttehaver.

Altan

På den vestvendte altan er der god mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads til grillhygge med venner og familie eller du kan koble helt af med en god bog, mens du nyder udsigten til Havnevigens liv.

Faciliteter

Længehuset har en grøn profil, hvilket betyder at alle armaturerne i dit nye hjem er vandbesparende og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Lejligheden er desuden opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Og du har ekstra plads til opbevaring i dit depotrum i kælderen, der følger med til lejligheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Boligstørrelse (BBR)
110 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.427 kr.
Etage
2 af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere