Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 2. sal, O, 3 soveværelser, 110 m²

Aftenhygge på altanen og gåtur på fælleden

Åben planløsning, rummeligt køkken/opholdsrum og vestvendt altan kendetegner dette hjem på 110 kvm. Længehuset 32 er et hjem til dig, som ønsker at bo i grønne omgivelser, tæt på byens muligheder.

Denne ejerlejlighed ligger godt placeret på anden sal i den sydlige længe af Længehuset og er en boligtype O. Her kan du glæde dig til en hverdag med lys og luft i et socialt nabolag med badestrand og en nyanlagt vig. Dette hjem giver plads til at leve livet både inde og ude.

Entré

Træd indenfor lejlighedens entré. Her er der god plads til at indrette med garderobeskabe. Gennem hele lejligheden løber et lyst gulv, der skaber en smuk sammenhæng.

Køkken

Dit nye hjem er indrettet med hvide køkkenelementer fra HTH og en slidstærk bordplade. I køkkenet har du god plads til at kaste dig ud i madlavningen, når du inviterer til middage.

Stue

Stue og køkken udgør et samlet rum med et massere af lys gennem det store gulv-til-loft-vindue. Den rummelige køkken/stue giver dig gode muligheder for en spændende indretning, hvor der både er plads til en sofakrog og stort spisebord.

Altan

Fra stuen har du udgang til den rummelige altan, så terrassen kan fungere som en ekstra stue i sommermånederne. Glæd dig til at invitere vennerne på grillmiddage og nyde de lune sommeraftener.

Soveværelser

I denne lejlighed finder du tre soveværelser med mulighed for at indrette med garderobeskabe. Du har to store og østvendte værelser, hvor du kan glæde dig til at vågne til sol i ansigtet. I det mindste værelse har du en skøn fransk altan.

Badeværelse

Badeværelset ligger praktisk placeret midt i lejligheden og er i klassisk skandinavisk stil. I badeværelset har du en flisebeklædt bruseniche samt en integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler af minimum energimærkning A++.

Faciliteter

Længehuset har en grøn profil, hvilket betyder at alle armaturerne i dit hjem naturligvis er vandbesparende. Dit nye hjem er desuden opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Og du har et depotrum i kælderen til opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.547 kr.
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere