Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 2. sal, H, 3 soveværelser, 90 m²

Tre soveværelser og havudsigt

Boligen er en type H med tre soveværelser og et opholdsrum, hvorfra du har en skøn udsigt til nabolaget og vigen. Lejlighedens 9o kvm er effektivt udnyttet og har en skøn nord-vest-vendt altan.

Med en lejlighed i Havnevigen behøver du ikke vælge mellem natur eller by – i stedet kan du nyde det bedste fra begge verdener. Din cykel parkeres let og bekvemt i den underjordiske parkeringskælder. Længehuset 9 danner rammen om en aktiv hverdag, med masser af lys, luft og en fantastisk udsigt til grønne omgivelser, mens du stadig bor i byen. Hjemmet er skønt placeret øverst i nordlængen, så du kan få mest ud af udsigten og dagslyset.

Entré

Du træder ind i den rummelige entré, hvor man med det samme føler sig tilpas og hjemme. I entréen er der mulighed for god opbevaringsplads, da du kan indrette med garderobeskabe. Boligen har desuden et tilhørende depot med ekstra plads til opbevaring i kælderen.

Køkken

Det store køkken/alrum er boligens hjerte. Det er indrettet med hvide køkkenelementer og har solid bordplads, så du kan eksperimentere med nye opskrifter. De hårde hvidevarer er både i god kvalitet og energirigtige.

Stue

Den lyse stue ligger i forlængelse af det åbne køkken/alrum. Her er plads og mulighed for at slappe af efter en lang dag, og du har en fantastisk udsigt til vigen og nabolaget fra de store vinduespartier.

Badeværelse

Badeværelset er centralt placeret i lejligheden og er i klassisk skandinavisk stil med bruseniche samt en praktisk vaskesøjle. Der er desuden gulvvarme på badeværelset, så du træder ud på et lunt gulv efter badet.

Soveværelser

Dette hjem rummer tre gode soveværelser med lyse trægulve og et flot lysindfald fra store vinduer. Værelserne giver dig mulighed for at indrette med garderobeskabe, efter eget ønske.

Altan

Fra altanen kan du nyde udsigten til nabolaget og vigen, samt eftermiddags- og aftensolen. Inviter vennerne forbi til en god middag og nyd de lange sommeraftener, eller fordyb dig i en god bog mens mørket falder på. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Som beboer i Længehuset, har du mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads i den underjordiske parkeringskælder, så længe der er ledige pladser. Hvis du skal have gæster, kan de finde parkering langs nabolagets veje. Længehuset byder også på et hyggeligt gårdrum, hvor du kan nyde en brunch i solen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
90 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.932 kr.
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere