Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 2. sal, G, 2 soveværelser, 87 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Marts 2019

Hjørnekøkken og smuk udsigt

Fleksibelt køkken/alrum, lyse rum og skøn udsigt er kendetegnene i dette hjem på 87 kvm. Dette er hjemmet for dig, som ønsker plads til store armbevægelser i flotte omgivelser, både inde og ude.

Denne boligtype G, med to gode soveværelser, ligger på grænsen mellem naturen og Københavns pulserende liv. Her får du et hjem med gode sociale arealer både inde og ude, samt en dejlig placering øverst i nordlængen. Her kan du nyde gode sommervejr på altanen med en spændende bog eller i gårdhaven i godt selskab.

Entré

Du kommer ind i den åbne entré med mulighed for at indrette dit eget garderobearrangement til overtøjet. Her kan du vælge at få en væg sat op, så entréen er separat fra opholdsstuen.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen indenfor. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at når du skal holde fest, er der masser af plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen, så der nemt bliver plads til alle gæsterne og en hurtig svingom.

Køkken

Glæd dig til et dejligt vinkelkøkken med masser af bordplads, der ligger i åben forlængelse af stuen. Her kan du også vælge at få sat en væg op, så køkkenet ligger separat fra stuen.

Værelser

Lejligheden byder på to rummelige soveværelser, med plads til at indrette med garderobeskabe til tøj og opbevaring. Har du blot brug for et enkelt soveværelse, kan det andet indrettes som kontor eller gæsteværelse.

Badeværelse

Hjemmets badeværelse er indrettet i klassisk, skandinavisk design. Det er indrettet med en dejlig bruseniche samt vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din privatøkonomi. I badeværelset finder du både en vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske håndklæderne efter en tur på stranden.

Altan

Fra det store opholdsrum har du udgang til hjemmets skønne, vestvendte altan, hvor du kan nyde aftensmaden i solen. Fra altanen er der en fin udsigt over nabolaget og til vigen. Her finder du plads til hygge og latter med familie og venner.

Faciliteter

I kælderen har du et praktisk depotrum til opbevaring af de ekstra ting, du ikke bruger i hverdagen. Længehuset byder også på en hyggelig gårdhave, der har udsigt til de grønne nyttehaver. Her kan du få mange sjove aftentimer til at gå sammen med vennerne, rundt om grillen, under åben himmel.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Boligstørrelse (BBR)
87 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.837 kr.
Etage
2 af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere