Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Rundholtsvej 5, 2. mf. (Bolig 08), 2 soveværelser, 83 m²

Vinkelkøkken og altanhygge

Velkommen hjem til hygge, muligheden for fordybelse og plads til hele familien. Glæd dig til at nyde morgenmaden på altanen, i solen, i godt selskab.

Dette hjem er en boligtype E på 83 kvm beliggende på 2. sal, øverst i nordlængen. Hjemmet er skabt med fokus på funktionelle løsninger, og du kan være med til at give dit personlige præg. Du kan blandt andet glæde dig til to lyse soveværelser, et rummeligt køkken/alrum og en stor altan.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, hvor du kan tilvælge garderobeskabe efter eget ønske. Her kan du hænge overtøjet og stille gummistøvlerne efter en søndagstur på Amager Fælled.

Stue

Stuen finder du i åben forlængelse af entréen og de store vinduespartier skaber et lyst og moderne hjem. Du kan vælge at få sat en væg op ud til entréen, samt ind til køkkenet, så stuen bliver mere lukket og privat. I stuen er det muligt at indrette en dejlig spiseplads og en hyggelig sofakrog. Hele rummet er opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder.

Køkken

Hjemmet byder på et skønt vinkelkøkken, opført i gode, holdbare materialer. Her er der god plads til at eksperimentere med madlavningen og prøve nye, spændende opskrifter. Køkkenet er indrettet med hårde hvidevarer i god kvalitet og med lavt energiforbrug.

Badeværelse

Hjemmet byder på et nordisk inspireret badeværelse, der er belagt med en tidløs flise. Her finder du en god bruseniche samt vandbesparende armaturer til gavn for miljøet og din pengepung. Rummet er indrettet med en vaskesøjle, så du nemt kan vaske og tørre træningstøjet efter en løbetur langs vandet.

Værelser

I lejligheden finder du to gode soveværelser, hvor du har mulighed for at indrette med garderobeskabe alt efter dit behov. Værelserne har desuden et skønt lysindfald, da de begge har store vinduespartier.

Altan

Ud fra stuen får du en stor altan, hvor der er god plads til at samles omkring aftensmaden under åben himmel. Altanen er sydøstvendt, så du har glæden af solen i mange timer. Fra altanen har du udsigt til de hyggelige nyttehaver.

Faciliteter

I kælderen finder du et depotrum, hvor du kan opbevare de ting, du ikke har brug for at have ved hånden i hverdagen. Derudover finder du både cykel- og bilparkering i den underjordiske parkeringskælder. Længehuset byder også på et hyggeligt gårdrum, hvor du kan samles med venner, rundt om grillen og nyde en aften i det fri.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
83 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.247 kr.
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere