Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 2. sal, C, 1 soveværelser, 66 m²

Altanhygge og fleksibel planløsning

Kom indenfor i det skønne hjem på 66 kvm livskvalitet med plads til at samle familien. Her får et hjem med en solbeskinnet altan, og hvor du kan nyde tilværelsen i et nybygget og nøglefærdigt hjem.

Dette hjem er en boligtype C på 66 kvm, og er beliggende i et attraktivt og trygt nabolag, med indre København lige om hjørnet. Du kan blandt andet glæde dig til et rummeligt køkken/opholdsrum, en stor altan og en grøn udsigt.

Entré

Du træder ind i en hyggelig entré, hvor du kan du indrette med garderobeskabe, hvilket er en praktisk detalje, så overtøjet bliver gemt væk.

Køkken

I køkkenet er der god mulighed for at skabe kulinariske oplevelser til dine gæster, da her er masser af køkkenbordsplads. Samtidig er her plads til at indrette en hyggelig spiseplads, så du kan underholde gæsterne, mens laver middagen.

Opholdsrum

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen gennem de store vinduer. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

Ved entréen finder du et skønt badeværelse, der er indrettet i klassisk, skandinavisk stil. Her får du en flisebeklædt bruseniche samt vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din privatøkonomi.

Soveværelse

I denne lejlighed får du et soveværelse med stort østvendt vindue, så du starter dagen med et skønt lys. I soveværelset er der også mulighed for at tilvælge nogle gode garderobeskabe.

Altan

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den syd-øst-vendte altan – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. På altanen kan du nyde det smukke grønne område ved Nyttehaverne. Her kan du indrette med krukker, hvor du kan plante frisk basilikum til tomatsalaten.

Faciliteter

Har du bil, kan du tilvælge en parkeringsplads i den underjordiske parkeringskælder, så længe der er ledige pladser. Her kan du også finde parkering til din mountainbike eller cykel. Er det sommer, kan du nyde solen på badestranden ved vigen, der ligger to minutter fra din hoveddør.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
66 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
3.674 kr.
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere