Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 2. sal, B, 1 soveværelser, 65 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Marts 2019

Lune sommeraftener på terrassen og stor stue

Fleksibel planløsning, lyse rum og udsigt til nabolaget samt vigens liv kendetegner dette skønne hjem. Dette er ejerlejligheden for dig, som ønsker plads til livets mange glæder både inde og ude.

Denne boligtype B er et charmerende hjem i hjertet af det populære nabolag Havnevigen. Med en åben planløsning mellem stue og køkken er dette det ideelle hjem til de sociale og aktive mennesker. Glæd dig til 64 kvm livskvalitet med egen altan, stort soveværelse og badeværelse.

Entré

Du kommer ind i den skønne entré med mulighed for at indrette med skabe. Entréen har lyst trægulv, som løber gennem hjemmet og skaber en smuk helhed.

Køkken

Glæd dig til et dejligt køkken, der ligger i åben forlængelse af entréen og stuen. Her er der masser af køkkenbordsplads til udforskning af nye middagsretter. Køkkenet byder også på en fleksibel planløsning, så du kan sætte dit personlige præg på dit hjem.

Opholdsrum

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at du har plads til at stille et langbord op og fejre livets mange gode begivenheder med middag og fest.

Badeværelse

Badeværelset er i klassisk, skandinavisk design. Her får du en vaskesøjle, så du nemt kan vaske tøjet efter en tur på Amager Fælled. Alle armaturer er naturligvis vandbesparende, til gavn for pengepungen og miljøet.

Soveværelse

Hjemmet byder på et skønt soveværelse, der har et flot lysindfald. Her kan du vælge at indrette med garderobeskabe, efter eget behov og ønske.

Altan

Fra entréen har du udgang til din vestvendte altan. Glæd dig til grillhygge og latter med naboerne under åben himmel.

Faciliteter

Bagved Længehuset finder du et hyggeligt gårdrum, der grænser op til de grønne nyttehaveforeningen Nokken. Her kan du nyde morgenmaden i solen eller finde en hyggelig krog til at læse en god bog.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse
65 m²
Soveværelser
1
Etage
2 af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere