Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 1. sal, Q, 3 soveværelser, 139 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Stor stue og to altaner

I denne store ejerlejlighed kan du glæde dig til en lys stue, et hvidt køkken med spiseplads og to store altaner. Glæd dig til at blive en del af et charmerende nabolag med badestrand og vig.

Velkommen indenfor i denne lyse og rummelige ejerlejlighed på 139 kvm, der ligger i det populære nabolag Havnevigen tæt på vand og Amager Fælled. Her får du et hjem på første sal med gennemtænkt planløsning samt en underjordisk parkeringskælder til biler og cykler. I denne boligtype Q har du plads til store armbevægelser, og du og din familie kan sammen skabe nye minder.

Entré

Fra opgangen, med elevator, træder du ind i hjemmets entré. Du kan allerede fra du træder ind af døren kigge gennem lejligheden og ud til nabolaget.

Køkken

Dit køkken er indrettet med hvide elementer fra HTH og en robust bordplade. Her er god plads til at kaste dig ud i madlavningen, når du inviterer til middage. Du har samtidig mulighed for at have spiseplads i køkkenet.

Stue

Nyd det dejlige lysindfald igennem de store vinduer i den store stue. Her er plads til flere hyggelige sofakroge eller du kan stille et langbord op og invitere til nytårsfest.

Soveværelser

I denne lejlighed finder du to gode soveværelser samt et master bedroom med tilhørende walk-in-closet. I soveværelserne har du mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse og gæstetoilet

Badeværelse og gæstetoilet er i klassisk skandinavisk stil – og er centralt placeret i lejligheden. Badeværelset har en flisebeklædt bruseniche samt integreret vaskesøjle.

Altaner

Denne lejlighed har hele to altaner – både en sydvendt og en vestvendt altan. Her kan du nyde de lune sommeraftener med udsigt over nabolaget, så slå benene op og stres helt af.

Faciliteter

Længehuset har en grøn profil, hvilket betyder at alle armaturerne i dit nye hjem er vandbesparende og de hårde hvidevarer er af minimum energimærkning A. Lejligheden er desuden opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Og du har ekstra plads til opbevaring i dit depotrum i kælderen, der følger med til lejligheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
139 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
7.735 kr.
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere