Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Længehuset 1. sal, P, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Marts 2019

Altanhygge og gode løsninger

En fleksibel planløsning, et stort køkken og stue med udgang til en dejlig altan gør denne 110 kvm ejerlejlighed til et hjem, hvor du kan koble af og nyde hyggelige stunder på altanen.

Dit nye hjem er en boligtype P og byder på store rum og gode sociale arealer både inde og ude. Mens det gode sommervejr både kan nydes på altanen og i det hyggelige fælles gårdrum.

Entré

Så snart du træder indenfor mødes du af den indbydende arkitektur og et kig gennem hele dit hjem. I den praktiske entré har du mulighed for at indrette med garderobeskabe, så overtøjet nemt kan gemmes væk.

Køkken

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/opholdsrum, hvor du har udsigt til det charmerende nabolag. Køkkenet er rummeligt, og her er god plads til de hyggelige bagedage med børnene.

Stue

Lad tankerne flyve i stuen, mens du kigger på naturen og nabolaget gennem de store vinduer, der går fra gulv til loft. Her strømmer lyset ind og oplyser det dejlige rum. I stuen er der plads til hverdagshygge og rummets størrelse, giver også god plads til at sætte et langbord op ved festlige lejligheder.

Badeværelse

Badeværelset er i klassisk, skandinavisk indretning med flisebeklædt bruseniche. Her finder du en vaskesøjle, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en forfriskende dukkert i vigen.

Soveværelser

I dette hjem findes der tre, lyse soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabsvægge. To af værelserne er østvendte, så man vågner op til et dejligt morgenlys. Behøver du blot et eller to soveværelser, kan det sidste værelse indrettes som kontor, børne-, børnebørn- eller hobbyværelse.

Altan

På altanen leves livet hele sommeren med en hyggelig udsigt. Her er plads til grillhygge med venner og familie, men også til de stille stunder med en god bog. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase.

Faciliteter

Hjemmet er indrettet med vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet samt din pengepung. Gulvene er desuden opvarmet via gulvvarme, hvilket giver en behagelig temperatur i hjemmet hele året rundt.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
5.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
110 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.615 kr.
Etage
1 af 3

Kontakt os

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere