Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Længehuset 1. sal, L, 2 soveværelser, 99 m²

Indflytning: Maj 2019

Eftermiddage på altanen og dit eget walk-in closet

En stor altan, grønne omgivelser og et hyggeligt hjem er kendetegnene for denne bolig. Glæd dig til at bo omgivet af lys og luft fra nabolagets rekreative områder.

Her kan du bruge tiden på de ting, der gør dig glad, da dit nye hjem kræver minimal vedligeholdelse. Denne skønne treværelseslejlighed er en type L, der rummer 99 kvm livskvalitet. Lejligheden har et dejligt køkken/opholdsrum og en skøn altan, hvor du rigtig kan nyde eftermiddagskaffen i solen og den smukke udsigt.

Entré

Fra du træder ind i entréen, kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald og har et fint kig ind til stuen. I den rummelige entré er der mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Køkken/opholdsrum

Entréen fører ind til det lyse køkken/opholdsrum, der udgør boligens hjerte. I denne lejlighed får du et hvidt vinkelkøkken fra HTH med energirigtige hårde hvidevarer. Det åbne rum gør det muligt for dig at have et stort spisebord, hvor du kan underholde dine gæster, mens lægger sidste hånd på middagen. Eller du kan tage en rolig eftermiddag i sofaen, og blot nyde det dejlige lysindfald.

Badeværelse

Badeværelset er i lys og klassisk skandinavisk stil med bruseniche og en praktisk vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en tur i fitnesscenteret. Og så er alle armaturer på badeværelset og i resten af hjemmet, selvfølgelig vandbesparende.

Soveværelser

Dette hjem rummer et stort soveværelse samt et master bedroom med tilhørende walk-in-closet. Begge værelser er østvendte, så du kan glæde dig til at vågne til morgensol i ansigtet.

Altan

Fra stuen har du direkte udgang til den vestvendte altan, der inviterer til mange timer i solen med en god bog.

Faciliteter

Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, så små som store fødder holdes lune i de kolde vintermåneder. Har du brug for ekstra plads opbevaring, finder du et opvarmet depotrum i kælderen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
4.695.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
99 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.982 kr.
Etage
1 af 3

Kontakt os

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere