Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 1. sal, L, 2 soveværelser, 99 m²

Hverdagsluksus med walk-in-closet og unikke omgivelser på Islands Brygge

Med Længehuset er vi stolte af at præsentere jer for dette gennemførte byggeri Havnevigen, hvor natur og kultur fusioneres i et skønt og attraktivt nærmiljø, hvis lige ikke findes i København.

Rummelige treværelses lejlighed i Længehuset beliggende ved forskydningen midt på ejendommen, så der er blevet plads til et ekstra vindue ved køkkenet, som bidrager til hjemmets i forvejen gennemtænkte lysindfald. Med beliggenhed på første sal får I en fin udsigt fra stuen over området og ned mod vandet i havneløbet, mens der ligeledes ikke er naboejendomme så tæt på, at privatlivet inden døre kompromitteres. I vil glæde jer over at bo i et hjem, hvor der er tænkt over detaljerne for at bidrage til den størst mulige komfort: Åbne rumforløb, let regulérbar gulvvarme, slidstærke materialer i en pæn finish og energivenlige hvidevarer fra Siemens. Køkkenet og stuen smelter sammen med et stort gangareal ved entréen, hvor der er plads til garderobeskabe eller måske en lille hjemmearbejdsplads. Fra gangen er der forbindelse til hjemmets flotte flisebadeværelse med vaskesøjle og til de to soveværelser. Det ene åbner med et lækkert walk-in-closet og fortsætter derefter til soveafdelingen.

Private og fælles områder

Fra stuen kan I åbne til den store, vestvendte altan, der er en naturlig forlængelse af opholdsområdet. Herude er der plads til, at I kan nyde sommeraftenernes måltider, mens de skønne fællesområder er oplagt at tage i brug, hvis vennerne kigger forbi til en grillaften. Det er også på fællesområderne lige ved Længehuset eller på stranden ved vigen, at I kan møde jeres mange naboer, og nye venskaber kan opstå over legeaftaler eller vinaftener.

Nærmiljøet

Med få minutters gang til stranden i Havnevigen, til havneløbet og til Amager Fælled er dette hjørne af Islands Brygge i særklasse naturskønt. Det er uden sammenligning et nærmiljø, hvor I kan lade batterierne op i det fri, nyde naturen og lade skuldrene falde ned på plads efter en lang arbejdsdag. Samtidig får I blot få kilometer til Indre By. Selv den praktiske afdeling er der taget hånd om med pasningstilbud og indkøb lige ved hånden, mens beliggenheden tilmed er pendlervenlig med få minutter til Amagermotorvejen. Det bliver kort sagt ikke meget bedre end her.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
99 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
49.818.333 kr.
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere