Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 1. sal, H, 3 soveværelser, 90 m²

Aftensol og tre soveværelser

Udsigt, grønne omgivelser og et hyggeligt hjem er kendetegnene for denne ejerlejlighed. Glæd dig til at vågne op til himmel og horisont hver dag, da lejligheden byder på en skøn udsigt.

Her er plads til beskidte gummistøvler og masser af hygge, da dette er et hjem, hvor natur og byliv går op i en højere enhed. Denne skønne fireværelses lejlighed er en type H, der rummer 90 kvm livskvalitet. Lejligheden har et dejligt køkken/alrum og en stor altan, hvor du kan nyde aftensmaden i solen og den smukke udsigt.

Entré

Fra entréen kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald. I den rummelige entré er der mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Køkken

Køkken/alrummet udgør boligens hjerte. Det kvadratiske og lyse køkken/alrum byder på et hvidt og praktisk køkken samt en lys stue. Herfra har du direkte udgang til den nord-vest-vendte altan, der inviterer omgivelserne og lyset indenfor – og hvor du rigtig kan nyde aftensmaden i solen.

Stue

Den lyse stue der ligger i forlængelse af det åbne køkken/alrum giver dig og familien lys og luft til at leve livet. Her kan du indrette et hyggeligt sofahjørne, hvor du kan slappe af og se en spændende film.

Badeværelse

Badeværelset er i lys og klassisk skandinavisk stil med bruseniche og en praktisk vaskesøjle. Og så er der selvfølgelig gulvvarme, så du kan holde dine fødder lune efter morgenbadet.

Soveværelser

Dette hjem byder på hele tre lyse soveværelser, hvor du kan indrette med skabsvægge efter eget behov og ønske.

Altan

Altanen gør denne bolig til noget helt særligt. Her kan du flytte stuen ud i de varme forårs- og sommermåneder, når vejret tillader det. Nyd en god bog eller eftermiddagskaffen i solen.

Faciliteter

Din cykel parkeres let og bekvemt i den underjordiske parkeringskælder, hvor den er beskyttet mod vind og vejr. Så slipper du for at sætte dig op på en våd cykelsaddel mandag morgen. Har du fødselsdag, eller har du en anden særlig begivenhed, der skal fejres, kan du benytte det skønne festlokale i den nærliggende bebyggelse Strandtorvet. Her er der god plads til en festlig middag og svingom.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
90 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.824 kr.
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere