Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Rundholtsvej 5, 1. tv. (Bolig 04), 2 soveværelser, 87 m²

Stor, lys stue og udsigt til vigen

Nyd den lyse stue med udsigt til nabolaget og vigen. Lejligheden rummer et åbent køkken, to soveværelser og en stor altan. Her kan du nyde livet i æstetetiske omgivelser både inde og ude.

Velkommen til denne energivenlige lejlighed af boligtype G på 87 kvm. Her får du et rummeligt hjem med hjerterum og to store soveværelser. Dette nybyggede hjem er beliggende på 1. sal, hvor du kan glæde dig til lys og luft, samt en skøn udsigt til nabolaget og vigen.

Entré

Du træder ind i den lyse entré, hvor der er mulighed for at tilvælge skabe til sko og frakker.

Stue

Fra entréen træder du ind i den store, lyse opholdsstue. Her er der plads til de rolige hjemmeaftener på sofaen eller en stor fest. Stuens længde giver stor fleksibilitet, så du nemt kan stille et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Køkken

Hjørnekøkkenet har hvide, glatte overflader og ligger i åben forbindelse med stuen. Her er der god plads til at eksperimentere med nye opskrifter. Det åbne køkken gør det nemt for dig at underholde gæsterne mens du kreerer middagen.

Værelser

Hjemmet byder på to skønne soveværelser, der begge har et dejligt lysindfald fra store vinduer. I værelserne er der plads til at indrette med garderobeskabe alt efter dit behov. Hvis du blot behøver et enkelt soveværelse, kan det andet indrettes som kontor, børne- eller hobbyværelse, det er blot fantasien der sætter grænser.

Badeværelse

Badeværelset er centralt beliggende i hjemmet og det er indrettet i indbydende skandinavisk design, med bruseniche og vandbesparende armaturer. Her finder du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske badetøjet og håndklæderne efter en tur på stranden.

Altan

Fra stuen har du direkte udgang til din vestvendte altan, som kan fungere som en ekstra stue udenfor hele sommeren. Her kan du nyde aftensmaden i solen sammen med venner og familie, mens I nyder udsigten til vigen og nabolaget.

Faciliteter

Det er muligt at tilvælge parkeringspladser i den underjordiske parkeringskælder, som du finder under Længehuset, så længe der er ledige pladser. Skal du holde rund fødselsdag, eller fejre en anden stor begivenhed, kan du med fordel benytte det skønne festlokale i den nærliggende bebyggelse Strandtorvet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
87 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.465 kr.
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere