Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 1. sal, B, 1 soveværelser, 65 m²

Lune sommeraftener på altanen og stor stue

Dette skønne hjem er kendetegnet af lyse rum og en fleksibilitet i indretningen. Glæd dig til hyggelige grillaftener på altanen, hvor du kan nyde udsigten til nabolaget og vigens liv.

Hjemmet er en boligtype B og ligger godt placeret i Længehuset. Velkommen til et fleksibelt hjem med hjerterum, et dejligt soveværelse, en stor altan og dejligt naturligt lys. Her får du gode sociale arealer både inden- og udenfor samt mulighed for at parkere i den underjordiske parkeringskælder.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, der er formet som en lille gang med et lyst trægulv, der løber gennem hele hjemmet og skaber en smuk ensartethed. I entréen er der plads til at indrette med garderobeskabe, så sko og jakker nemt kan gemmes væk.

Køkken

Hjemmet byder på et dejligt køkken fra HTH med god bordplads, så du kan bage og eksperimentere med nye retter. Du kan vælge at få sat vægge op i køkkenet, så det bliver et separat rum.

Opholdsrum

Nyd eftermiddagen i sofaen på en gråvejrsdag, eller invitér vennerne over til en sjov aften med spil og latter. Rummet har et flot lysindfald fra store vinduespartier.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche. Alle armaturer på badeværelset, såvel som i resten af hjemmet, er naturligvis vandbesparende til gavn for din privatøkonomi og miljøet. Her finder du også en vaskesøjle, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en morgendukkert i vigen.

Soveværelse

I modsatte ende af stuen finder du et skønt soveværelse, hvor du kan indrette med garderobeskabe, efter eget ønske.

Altan

Din nordvendte altan giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor om sommeren. Her er både plads til hyggelige grillaftener og stille stunder med udsigt til nabolaget.

Faciliteter

Havnevigen byder på en skøn sandstrand, hvor du kan slappe af med en god bog og et glas kølende hyldeblomstsaft. Når det ikke er strandvejr, kan du nyde eftermiddagen i dit hyggelig hjem. Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, hvilket sikre en behagelig varme og holde dine fødder lune i de kolde vintermåneder.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
65 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
3.588 kr.
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere