Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kompagnivej 6, st. 4, 4 soveværelser, 130 m²

Altanhygge og hjemlige omgivelser

Masser af plads, livskvalitet og hjemlig hygge er stikordene for dette hjem, der er en lejlighedstype D og byder på 130 kvm.

Boligen er beliggende i det skønne naturområde ved siden af The Scandinavian Golf Club og med fredskov som nærmeste nabo. Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder og både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige.

Velkommen ind

Du kan glæde dig til at komme hjem, når du bor her. Ankomsten til Golf Residence er let og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til bryggers, bad og boligens tre soveværelser.

Bryggers og badeværelse

Du får et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, som er placeret til venstre, når du træder ind i entréen. Herved kan du let slippe af med vådt og mudret tøj, hvis familien har været på eventyr, eller måske du selv har været ude på en mountainbiketur. Det rummelige badeværelse er placeret ved siden af bryggerset og har brusekabine og skabe fra Invita. Hvis du ønsker et gæstetoilet i bryggerset, er dette muligt som tilvalg, indtil byggeriet er sat i gang.

Soveværelse

Boligen byder på tre store værelser, hvilket giver en masse muligheder. Her er plads til både børne- og gæsteværelser samt arbejds- eller hobbyrum. Du vælger.

Stue og køkken

Det åbne køkken og den store stue udgør hjemmets hjerte. Her er lys og luft hele året, og du kan nyde udsigten til det grønne fra panoramavinduerne eller udendørs på altanen. Køkkenet har en mobil køkken-ø og god plads til gastronomiske udfoldelser og kvalitetstid med familie og venner.

Altan

Den store vestvendte altan fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret. Fra altanen kan du nyde de smukke og rolige omgivelser. Altanen er overdækket, så sommeren kan forlænges. Samtidig er det muligt at grille året rundt, hvis du har lyst.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Boligstørrelse (BBR)
130 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
3.676 kr.
Etage
stuen af 4

Kontakt os

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere