Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kompagnivej 6, 4.tv, 4 soveværelser, 190 m²

Tagterrasse og panoramavinduer

Du kommer til at bo i et område med historiske vingesus lige ved siden af The Scandinavian Golf Club og med fredskov som nærmeste nabo.

Golf Residence er beliggende på det gamle Farum Kaserne. Udover de smukke omgivelser, rummer dette hjem 190 kvm livskvalitet, luksus og hjemlig hygge. En penthouselejlighed lidt ud over det sædvanlige.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er let og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen. Foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Dette er en bolig, hvor du altid kan glæde dig til at komme hjem. Fra entréen åbner boligens mange kvadratmeter sig op, og du kan enten gå til højre ind i værelsesafdelingen eller til venstre ind i stuen. Der er en rummelig garderobeløsning i forlængelse af entréen, så tøj og sko let kan opbevares.

Badeværelse

Boligen rummer to dejlige badeværelser, hvoraf det ene er i forlængelse af det store master bedroom.

Soveværelse

Dette hjem rummer tre store værelser. Du kan blandt andet glæde dig til at vågne op i det skønne master bedroom, der er på hele 31 kvm med egen altan og bad – en bolig i boligen. Der er også plads til både børne- og gæsteværelse, eller arbejds- og hobbyrum. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Stue og køkken

Det åbne køkken og den store stue udgør boligens hjerte. Her er lys og luft hele året, og du kan nyde boligens udsigt. Køkkenet giver rig mulighed for gastronomiske udfoldelser og kvalitetstid. Når du bevæger dig igennem stuen, kan du ikke undgå at blive draget af de store panoramavinduer, der leder ud til boligens andet hjerterum, den store tagterrasse.

Tagterrasse

Tagterrassens ekstravagante størrelse, fantastiske udsigt og skønne lækroge lægger op til hygge og fest. Her kan du glæde dig til at tilbringe mange gode timer med familie og venner. En del af terrassen er overdækket, så du også kan nyde udsigten til det grønne i fred og ro efter duggen er faldet. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Boligstørrelse (BBR)
190 m²
Soveværelser
4
Etage
4 af 4

Kontakt os

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere