Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kompagnivej 6, 3.4 Golf Residence V

Til salg

Kompagnivej 6, 3.4, 4 rum, 119 m²

Altanhygge og fredskov som nabo

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.495.000 kr.
Størrelse
119 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.642 kr.
Etage
3 af 4
Indflytning: Q2 2018
Til salg

Kompagnivej 6, 3.4, 4 rum, 119 m²

Altanhygge og fredskov som nabo

Smukke omgivelser, masser af plads og hjemlig hygge er stikordene for dette hjem. Lejligheden er en type C og byder på 119 kvm hjerterum.

Golf Residence er beliggende på den gamle kaserne i Farum. Bo i naturskønne og historiske omgivelser, et stenkast fra fredskov, og samtidig er byens nærtliggende bekvemmeligheder let tilgængelige.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er let og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til dit hjem. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Man føler sig med det samme tilpas, når man træder ind i boligen. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem. Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til resten af boligen.

Bryggers og badeværelse

Du får et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, som er placeret lige til højre, når du træder ind i entréen. En perfekt løsning hvis du benytter dig af områdets mange aktiviteter som løb og mountainbike, hvor det er svært at undgå, at mudderet kommer med indenfor. Hvis du ønsker et gæstetoilet i bryggerset, er dette muligt som tilvalg, indtil byggeriet er sat i gang. Det rummelige badeværelse har brusekabine og skabe fra Invita.

Soveværelse

Boligen byder på tre værelser, så der er plads til både børne-, gæste- og/eller arbejdsværelse.

Stue og køkken

Det åbne køkken og stuen udgør boligens hjerte. Køkkenet giver mulighed for at skabe både store og små måltider, og den mobile køkken-ø er samlingspunkt for kvalitetstid med familie og venner, hvis du elsker at lave mad. Fra stuen er der adgang til en dejlig rummelig altan, og lyset strømmer ind gennem de store vinduer.

Altan

Den vestvendte altan er en lille oase i dit nye hjem. Her kan du blandt andet nyde din morgenkaffe, eller læse en god bog, mens mørket falder på. Altanen er overdækket, hvilket gør den meget anvendelig og forlænger altansæsonen. Et par store tæpper, en varmelampe og en kop varm te gør det muligt at nyde efterårets smukke farver og den friske luft fra din altan, selvom vinteren er på vej.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence V

Nyd kaffen på altanen i grønne omgivelser og et stenkast fra golfbanen. Her får du en skøn ejerlejlighed med køkken/alrum i Furesøs enestående natur, som indbyder til gåture. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere