Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kompagnivej 6, 2.3, 3 soveværelser, 113 m²

Altanhygge og fredskov som nabo

Dette hjem byder på 113 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Boligen er en lejlighedstype B og rummer to gode værelser, som giver en masse indretningsmuligheder.

Lejligheden er beliggende ved siden af The Scandinavian Golf Club og med fredskov som nærmeste nabo. Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder og indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er alle let tilgængelige.

Velkommen ind

Når du kommer hjem efter en lang dag, kan du let parkere på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til lobbyen med de smukke, lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen. Foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til boligens to soveværelser, bad samt køkken/stue.

Badeværelse

Det rummelige badeværelse har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita, og er let tilgængeligt fra både stue, værelser og entré.

Soveværelse

Lejligheden har en god rumfordeling og boligens to værelser giver en masse muligheder. Her er plads til et gæste-, arbejds- eller hobbyrum, hvis det er dette, som du har brug for.

Stue og køkken

Hjemmets store og lyse opholdsstue giver mulighed for afslappelse og familietid. Fra stuen er der adgang til den store altan, som giver en ekstra dimension til hjemmet. I forlængelse af stuen er husets hjerte, det åbne køkken, hvor den mobile køkken-ø fungerer som en lille spiseplads hvor morgenmaden kan nydes eller som buffet når der er gæster.

Altan

Altanen er sydvendt og en dejlig forlængelse af boligen i sommerhalvåret. Her kan du blandt andet nyde en stille morgenstund og mærke den friske luft, eller læse en god bog, mens mørket falder på. Altanen er overdækket, hvilket gør den meget anvendelig, og giver mulighed for at forlænge altansæsonen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse (BBR)
113 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.454 kr.
Etage
2 af 4
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere