amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Lejlighed, Kompagnivej 6, 2.2,

Altanhygge og fredskov som nabo

Kom indenfor

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.650.000 kr.
Størrelse
108 m²
Rum
3
Ejerudgift
3.316 kr.
Etage
2 af 4
Til salg

Lejlighed, Kompagnivej 6, 2.2,

Altanhygge og fredskov som nabo

Grønne omgivelser, livskvalitet og hjemlig hygge er stikordene for denne lejlighed, der er en boligtype A på 108 kvm.

Boligen er beliggende ved siden af The Scandinavian Golf Club og med fredskov som nærmeste nabo. Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder og både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er let og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen. Foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Fra entréen fornemmes boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Herfra er der let adgang til boligens to soveværelser, bad samt køkken/stue.

Badeværelse

Det rummelige badeværelse har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita.

Soveværelse

Udover soveværelset har lejligheden endnu et praktisk værelse, der er ideelt som gæsteværelse, kontor eller hobbyrum.

Stue og køkken

Du får en dejlig, lys opholdstue og åbent køkken med udgang til altanen. Udsigten til det grønne kan nydes i fred og ro fra husets hjerte, det åbne køkken/alrum, eller altan, alt efter lyst.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret, og når vejret tillader det, kan du nyde en god bog eller middag, mens mørket falder på, og mærke den friske luft. Altanen er overdækket, hvilket gør den meget anvendelig. Du kan let forlænge altansæsonen, så længe du sørger for et lunt tæppe, en varmelampe og måske en god kop te med honning. Samtidig er det muligt at grille året rundt.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Information om projektet

Golf Residence V

Nyd morgenkaffen på altanen i grønne omgivelser og et stenkast fra golfbanen. Dit nye hjem er omgivet af natur, og her er både fred og ro. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale