Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kompagnivej 8, st. 2 Golf Residence IV

Solgt

Kompagnivej 8, st. 2, 3 rum, 113 m²

Altanhygge og fri udsigt til fredskov

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
113 m²
Rum
3
Etage
stuen af 4
Indflytning: Q4 2017
Faciliteter::
Altan, Elevator
Solgt

Kompagnivej 8, st. 2, 3 rum, 113 m²

Altanhygge og fri udsigt til fredskov

Glæd dig til at flytte ind i 113 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Du kommer til at bo i det skønne naturområde ved siden af The Scandinavian Golf Club med fri udsigt til fredskov.

Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder. Boligen er en lejlighedstype B og rummer to gode værelser, som giver en masse indretningsmuligheder alt efter dit behov.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er behagelig og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til dit hjem. Der er tænkt over detaljerne, og foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Dette er en smuk bolig, hvor du kan glæde dig til at komme hjem. Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til boligens to soveværelser, bad samt køkken/stue.

Badeværelse

Det rummelige badeværelse har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita, og er let tilgængeligt fra både stue, værelser og entré.

Soveværelser

Lejligheden har en optimal rumfordeling med to gode værelser, hvilket giver en masse muligheder, hvad enten du drømmer om et gæste-, arbejds- eller hobbyrum.

Stue og køkken

Du får en stor og lys opholdstue med adgang til en dejlig altan. Den fantastiske udsigt over fredskoven kan nydes i fred og ro fra stuen eller altanen, alt efter vejret. I forlængelse af stuen er husets hjerte, det åbne køkken, hvor den mobile køkken-ø kan anvendes som en lille spiseplads hvor søndagsbrunchen nydes.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret og byder på morgen- og eftermiddagssol. Her kan du blandt andet nyde din morgenkaffe og mærke den friske luft, eller læse en god bog, mens mørket falder på. Altanen er overdækket, hvilket gør den meget anvendelig. Hvis du har lyst, så kan du for eksempel grille hele året. God fornøjelse.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence IV

Glæd dig til at nyde din morgenkaffe på altanen eller saml familien til en middag i det store køkken/alrum. Her får du en skøn ejerlejlighed i Furesøs enestående natur, som indbyder til gåture. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere