amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Dette hjem er solgt, men vi har andre ledige i nabolaget.

Solgt

Kompagnivej 8, 3.3, 3 rum, 113 m²

Altanhygge og fri udsigt til fredskov

Kom indenfor

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
113 m²
Rum
3
Etage
3 af 4
Altan
Elevator
Solgt

Kompagnivej 8, 3.3, 3 rum, 113 m²

Altanhygge og fri udsigt til fredskov

Glæd dig til at flytte ind i 113 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Du kommer til at bo i det skønne naturområde ved siden af The Scandinavian Golf Club med fri udsigt til fredskov.

Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder. Boligen er en lejlighedstype B og rummer to gode værelser, som giver en masse indretningsmuligheder alt efter dit behov.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er behagelig og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den smukke lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til dit hjem. Foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum. Til boligen medfølger et depotrum i kælderen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Man føler sig med det samme tilpas, når man træder ind i boligen. Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til boligens to soveværelser, bad samt køkken/stue.

Badeværelse

Det rummelige badeværelse har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita, og er let tilgængeligt fra både stue, værelser og entré.

Soveværelser

Lejligheden har en optimal rumfordeling med to gode værelser, hvilket giver en masse muligheder, hvad enten du drømmer om et gæste-, arbejds- eller hobbyrum.

Stue og køkken

Du får en stor og lys opholdstue med adgang til en dejlig altan. Den fantastiske udsigt over fredskoven kan nydes i fred og ro fra stuen eller altanen, alt efter vejret. I forlængelse af stuen er husets hjerte, det åbne køkken, hvor den mobile køkken-ø kan anvendes som en lille spiseplads hvor søndagsbrunchen nydes.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret og byder på morgen- og eftermiddagssol. Her kan du nyde din morgenkaffe, eller læse en god bog, mens mørket falder på. Og der er fri udsigt til fredskoven. Altanen er overdækket, hvilket gør den meget anvendelig, og giver mulighed for at forlænge altansæsonen. Samtidig kan du grille året rundt, hvis du har lyst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence IV

Nyhed: Her er tid og plads til at nyde din daglige morgenkaffe på altanen med udsigt til Fredskov og golfbane. Dit nye hjem er omgivet af natur, og her er både fred og ro. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere