Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Pionervej 6, 4.th (lejl. nr. 17), 4 soveværelser, 198 m²

Master bedroom og walk-in closet

Denne penthouselejlighed byder på 196 kvm livskvalitet, luksus og hjemlig hygge i grønne omgivelser, samt udsigt over fredskoven.

Dette hjem er lidt ud over det sædvanlige og er beliggende i det skønne naturområde ved siden af The Scandinavian Golf Club. Etape I er allerede bygget og solgt i dette fantastiske område lige ved fredskoven. Skøn natur kombineres med byens nærtliggende bekvemmeligheder og både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er behagelig og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen. Der er tænkt over detaljerne, og foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Fra entréen åbner boligens mange kvadratmeter sig op, og du kan enten gå til venstre ind i soveværelsesafdelingen eller til højre ind i stuen. Der er en rummelig garderobeløsning i forlængelse af entréen, så tøj og sko let kan opbevares.

Badeværelse

Boligen rummer to dejlige badeværelser, hvoraf det ene er i forlængelse af det store master bedroom. Dette badeværelse har badekar, og fungerer som fælles wellness-rum for beboelsesfløjen.

Soveværelser

Med penthouselejligheden får du tre rummelige soveværelser. Her kan du lade dig imponere af et sandt master bedrooom, som både har en dejlig altan, et stort walk-in closet og et privat badeværelse – en bolig i boligen. Der er også plads til både børne- og gæsteværelse, eller arbejds- og hobbyrum. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Stue og køkken

Lyset strømmer ind i boligen fra de vestvendte altandøre, de store vinduer og ovenlyset. Det åbne køkken og den store stue udgør boligens hjerte. Her er lys og luft hele året, og du kan nyde boligens udsigt fra panoramavinduerne. Køkkenet giver rig mulighed for gastronomiske udfoldelser og kvalitetstid. Når du bevæger dig igennem opholdsrummet i denne eksklusive penthouselejlighed, kan du ikke undgå at blive draget af de store panoramavinduer, der leder ud til den kæmpestore tagterrasse.

Tagterrasse

Tagterrassen fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret, og den fantastiske udsigt og skønne lækroge lægger op til hygge med venner og familie. En del af terrassen er overdækket, så du også kan nyde udsigten til det grønne i fred og ro efter duggen er faldet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse (BBR)
198 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
6.159 kr.
Etage
4 af 4

Kontakt os

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere