Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Udsolgt

Golf Residence

Fredskov lige om hjørnet og charmerende nabolag

Midt i det grønne er Golf Residence beliggende på Farum Kaserne. Omgivelsernes historiske vingesus breder sig over det skønne naturområde, hvor gode naboskaber giver dig en tryg og hyggelig hverdag.

Der er langt fra kasernens gamle militære ophav til det rolige og smukke nabolag, som du i dag finder i Golf Residence. Kasernen rummer i dag naturskønne omgivelser. Lige uden for din dør kan du gå tur i den urørte fredskov, hvor naturen rigtig kommer til sin ret. Du kan også tage cyklen til Furesø Marina og nyde en kop kaffe eller en dukkert i Furesøen.

En hverdag med masser af muligheder

Om sommeren summer altanerne med liv – et tegn på at området i dag er veletableret og mange af dine naboer, er allerede flyttet ind. Golf Residence består af fem punkthuse, der hver rummer 18 ejerlejligheder. Lejlighedernes udsigt til enten golfbane eller fredskov, adskiller boligerne fra det øvrige kaserneområde og understreger områdets eksklusivitet og den fremherskende ro. Farum By byder på alt fra blomsterbutikker til delikatesseforretninger og ikke mindst den gamle, velkendte bager på Farum Hovedgade. Det er nemt og bekvemt at handle ind, da mulighederne er mange. Så du kan let tage imod uventede gæster. Der er også masser af kulturelle tilbud og aktiviteter for dig og din familie i nærområdet, og samtidig har du glæden ved let at kunne komme ind til byens mange muligheder, da der blot er 25 minutter ind til København centrum.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Antal boliger
36
Faciliteter:
Altan

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Golf Residence