Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 95, 3 soveværelser, 126 m²

Lyst enderækkehus og attraktivt, naturskønt nærmiljø

Dette moderne enderækkehus i Drabæk Huse kan tilbyde jer en rolig beliggenhed i et hjørne af den fællesskabsorienterede bebyggelse. I får også en stor, vestvendt have.

Der er to store fordele ved et enderækkehus. For det første har I kun nabo til den ene side og for det andet kan I – eller måske i særdeleshed børn eller børnebørn – komme fra forhave til baghave uden at skulle igennem selve boligen. Dette skønne rækkehus ligger i et hjørne, så I får tilmed en åben udsigt ned ad vejen og ud til grønt område. Boligen fordeler sig på to fulde plan, hvor værelsesafdelingen med tre værelser og et lækkert badeværelse ligger på førstesalen omkring en rummelig repos. Opholdsrummene med stue og køkken i ét ligger samlet i stueplan, hvor yderligere et gæstetoilet med vaskesøjle befinder sig. Indretningen er stilren, og det gennemstrømmende lysindfald fra øst og vest spiller elegant sammen med de lyse asketræsgulve og hvidmalede vægge. Køkkenet har hvide click-push-elementer fra HTH, hårde hvidevarer fra Siemens og den slidstærke og slanke bordplade tilføjer et let, nordisk snit til udtrykket. Opholdsafdelingen har desuden udgang til både forhave og baghave.

Private og fælles områder

I den rolige, vestvendte baghave er der sol om eftermiddagen, når I har fri. Her kan I trække jer tilbage og nyde en rolig stund med et koldt glas hvidvin, mens laksebøfferne syder på grillen. Der er også plads til et lille bord på østsidens flisebelægning velegnet til morgenkaffe og et let nyhedsoverblik. Parkering til bil, cykler og de få nødvendige haveredskaber er der også sørget for. Selvom I bor i et roligt hjørne af Drabæk Huse, er der få skridt til de centrale, grønne fællesarealer, hvor I kan mødes med naboer.

Nærmiljøet

Blovstrød er et grønt åndehul i det nordsjællandske landskab, som inviterer til at bruge naturen aktivt. Her er et væld af ruter til gå-, løbe- og cykelture, ligesom byen også har et aktivt foreningsliv med gode sportsfaciliteter. Få minutters gåtur bringer jer forbi både en Rema 1000, en Netto og et lokalt bageri med velsmagende bagværk, og samme korte afstand er der til pasningstilbud samt til den lokale skole, der har et særdeles godt ry. Er interessen vakt, kan I endda flytte ind i denne bolig allerede i 2018.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
299 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.160 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere