Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Drabæk Huse 93, 3 soveværelser, 124 m²

Næste åbent hus
Søndag 25 marts 14:30 - 15:30

Indflytning: fra september 2018

Stigende loftshøjde og udsigt nabolaget

Fleksibel stue, stort vinkelkøkken og separat soveafdeling er kendetegnene i dette svanemærkede hjem. Her bor du med ugeneret udsigt fra den vestvendte terrasse med plads til livets glæder.

2-plans boligtype C med tre gode soveværelser beliggende på grænsen mellem naturen og det charmerende nabolag. Her får du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som forenes af det enestående gulv-til-loft vinduesparti i stuen, mens de dejlige sommerdage nydes på terrassen.

Entré

Du kommer ind i den åbne entré med mulighed for at indrette garderobe. Entréen har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at når du skal fejre livets mange begivenheder, er her masser af plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen, så der nemt bliver plads til alle gæsterne.

Køkken

Glæd dig til et dejligt vinklede køkken, der ligger i åben forlængelse af stuen. Her er der masser af køkkenbordsplads til hyggelige dage med bagning eller kulinariske udfoldelser, når der kommer gæster forbi.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. I alle værelserne der er god mulighed for indretning med skabe, hvis du ønsker dette, og samtidig giver den stigende loftshøjde en enestående rummelighed.

Badeværelser

I entréen har du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Her er gjort plads til en vaskesøjle, så du nemt kan vaske tøjet efter en tur i skoven. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design. Alle armaturer er naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Fra det store opholdsrum har du udgang til den skønne, vestvendte terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen. Fra terrassen er der uforstyrret udsigt udover den smukke natur. Her finder du plads til grillhygge og latter med familien.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, mens din mountainbike eller barnevogn kan stå i skuret i forhaven. Du har samtidig egen parkering lige foran hoveddøren med mulighed for carport, mens gæsterne parkerer i nærheden på p-pladserne i nabolaget.

Åbent hus

25
Næste åbent hus
Søndag 25. marts 14:30 - 15:30

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.295.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
124 m²
Byggegrund
200 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.010 kr.
Faciliteter
Have, Terrasse

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Er dette et hjem for dig?

Få tilsendt salgsmateriale Fremvisning når det passer dig Reserver en bolig helt uforpligtende

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere