Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 93, 3 soveværelser, 124 m²

Vestvendt have og fællesområder til nabohygge

I et roligt hjørne af Drabæk Huse kan I nu blive de heldige ejere af dette lyse og energirigtige rækkehus. I får en nem, vestvendt have, og jeres nye hjem står tilmed klar til indflytning i 2018.

I Drabæk Huse i Blovstrød går grønne fællesområder hånd i hånd med et funktionelt og lyst hjem. Uanset om I er på vej til at stifte familie, eller om de yngste allerede er fløjet fra reden, så er dette rækkehus indrettet med den største komfort for øje. Fordelt på to plan finder I tre værelser, badeværelse og gæstetoilet samt en lys opholdsafdeling, hvor de øst- og vestvendte vinduer sørger for et gavmildt lysindfald dagen igennem. Materialevalget er gennemført lige fra de pæne parketgulve i asketræ til køkkenets hvide HTH-elementer, der toppes af en slank bordplade, som elegant understreger det minimalistiske design. Begge vådrum har lyst inventar, væghængte toiletter samt vandbesparende armaturer fra Hansgrohe, og på gæstetoilettet i stueplan finder I desuden en vaskesøjle, der ligesom hjemmets øvrige hårde hvidevarer er fra Siemens.

Fælles og private områder

Den største hverdagsvelvære får I muligvis fra rækkehusets rolige beliggenhed i det ene hjørne af nabolaget. I er heldige at have formiddagssolen på flisearealet ved indkørslen foran huset, mens eftermiddagssolen lander på havens terrasse. I kan desuden let tage børn eller børnebørn i hånden og gå på opdagelse i Grønningens bakkede landskab med naturlegeplads, trampoliner og grillplads.

Nærmiljøet

Har I ikke lige forudset spontan grillhygge med snobrød på fællesarealerne, kan I glæde jer over, at Rema 1000 er leveringsdygtig i grillpølser eller pizzadej, som fint kan bruges i en snæver vending. Dagligvarebutikken ligger blot fem minutters gang fra jeres hoveddør, ligesom pasningstilbud, den anerkendte Blovstrød Skole og fritidsaktiviteter ligeledes ligger lige i nærheden. Området omkring byen er desuden smukt og grønt, så det er bare med at snøre vandre- eller løbesko og komme derudaf.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Grund
200 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.010 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere