Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 9, 3 soveværelser, 126 m²

Svanemærket gavlbolig og stort køkken

Stor stue, køkken med vinkel, ekstra kvadratmeter og lyse soveværelser er kendetegnene i dette svanemærket hjem. Dette er hjemmet for dig, som sætter pris på æstetiske omgivelser både inde og ude.

Dette generøse hjem i to plan med tre soveværelser, ligger på grænsen mellem naturen og det nye charmerende nabolag. Her får du et boligtype C med åbne planløsning mellem stuen og køkkenet, hvilket gør det til det ideelle hjem til den sociale og aktive familie. Du har samtidig mulighed for at tilkøbe en carport, så du kan læsse dagligvarerne i ly for regnen.

Entré

Du kommer ind i den åbne entré, der har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Træd ind i den lyse stue med flotte vinduespartier fra gulv-til-loft i begge ender, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra mulighed for størst mulig fleksibilitet. Her kan du nemt holde den næste store fest med langbord ned gennem stuen.

Køkken

Det lyse køkken ligger i åben forlængelse af stuen, så det er perfekt, når man har gæster på besøg. Køkkenet er holdt i glatte overflader og den vinklede bordplade, giver god plads til kulinariske udfoldelser.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. Her er der både værelser til børnene og forældrene eller et måske et gæsteværelse, og der er selvfølgelig gjort plads til indretning med skabe, hvis du ønsker dette.

Badeværelser

I entréen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design og med plads til en integreret vaskesøjle. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design. Alle armaturer er naturligvis vandbesparende til gavn for miljøet og økonomien.

Terrasse

Fra opholdsrummet har du udgang til den skønne, østvendte terrasse, hvor du kan nyde morgenkaffen med ugeneret udsigt over naturen og den lille sø. Her finder du plads til grillhygge og latter med familie og venner.

Faciliteter

Boligen er Svanemærket, hvilket giver dig et lavere energiforbrug og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Foran hjemmet har du privat p-plads, mens dine gæster kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
252 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere