Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 60, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyst stue og tre gode værelser

Fleksibel stue og separat soveafdeling med stigende loftshøjde kendetegner denne svanemærkede boligtype C. Dette er hjemmet for dig, som ønsker plads til livets mange glæder både inde og ude.

Dette hyggelige hjem i to plan, med tre gode soveværelser, ligger i begyndelsen af det charmerende nabolag. Her får du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som forenes af det enestående gulv-til-loft vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr nydes på den sydvestvendte terrasse.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af forhaven med privat p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Entré

Du kommer ind i den åbne entré med mulighed for bøjlestang til overtøj. Entréen har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Stuen er gennemlyst af store vinduespartier, som inviterer naturen helt indenfor. Nøgleordet i dette rum er fleksibilitet, så når du skal holde fest, er det muligt at slå et langbord op ned gennem stuen. Det gør det nemt at have plads til alle gæsterne eller måske lave dansegulv til en hurtig svingom.

Køkken

Det store vinkelkøkken ligger i forlængelse af stuen. Det rummelige hjørnekøkken har masser af bordplads, så der er plads til bagning med børnene eller kulinariske udfoldelser.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. Her er dejlige værelser med stigende loftshøjde, som skaber en unik rumfølelse. Der er selvfølgelig også gjort plads til at indrette med garderobeskabe til opbevaring, hvis du ønsker dette.

Badeværelser

Som en praktisk detalje i hjemmet, finder du i forlængelse af entréen, et gæstetoilet i skandinavisk indretning. Her er der installeret vaskesøjle, således at det beskidte tøj ikke slæbes gennem hele huset efter en tur i skoven. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design med delvist flisebeklædt bruseniche.

Terrasse

Den sydvestvendte terrasse giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor hele sommeren. Her er både plads til hyggelige grillaftener og stille stunder med udsigt over det grønne nabolag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
120 m²
Grund
175 m²
Soveværelser
3
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere