Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 6, 3 soveværelser, 126 m²

Stor gavlbolig og udsigt over Grønningen

Velkommen til et svanemærket hjem med hjerterum og gennemlyst stueetage. Slå benene op og nyd udsigten over Grønningen fra stuen. Her får du et skønt hjem med to terrasse og åbent køkken.

Denne boligtype C er det ideelle hjem for den lille familie med to lyse etager og tre dejlige soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til stigende lofthøjde i soveværelserne, privat parkering samt et åbent stueplan med udsigt over det smukke nabolag.

Entré

Du kommer ind i den åbne entré med mulighed for integreret bøjlestang og garderobeskab til overtøjet. Entréen har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Køkken og stue er et stort og gennemlyst rum mange spændende indretningsmuligheder. Uanset om du skal en stor børnefødselsdag eller blot en spilleaften med familien, har du plads til dette i den rummelige stue. Stuen har desuden et enestående lys med gulv-til-loft-vinduer i begge ender og naturen bliver inviteret indenfor.

Køkken

I det vinklede køkken er der god plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Køkkenet er indrettet i lyse materialer af høj kvalitet og de anvendte hårde hvidevarer er af energiklasse A.

Værelser

De tre lyse soveværelser ligger på førstesalen og har god plads til at indrette med garderobeskabe alt efter dit behov. I værelserne er der desuden stigende loftshøjde, hvilket giver en behageligs rumfølelse.

Badeværelser

I stueetagen har du et gæstetoilet i skandinavisk design og med plads til vaskesøjle, så du nemt kan vaske tøjet efter en dag i skoven. Badeværelset er i indrettet i samme stil, og ligger på førstesalen. Desuden er alle armaturer i boligen er naturligvis vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra køkken/alrummet har du udgang til den vestvendte terrasse, hvor du hele sommeren kan nyde grillaftenerne i solen og udsigten over grønningen.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, mens din mountainbike eller barnevogn kan stå i skuret i forhaven. Du har samtidig egen parkering lige foran hoveddøren, så du nemt kan komme af dagligvarerne.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
184 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.675 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere