Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 56, 3 soveværelser, 120 m²

Gennemlyst hjem og snak over hækken

Med klassisk, nordisk indretning og en lys atmosfære er dette skønne rækkehus som skabt til jer, der søger efter en lys og rummelig bolig, hvor der er tænkt på både de små og store detaljer.

Dette rækkehus i Drabæk Huse med tre soveværelser er velegnet både til den lille familie og til jer uden hjemmeboende børn, der leder efter en mindre bolig til en senere etape i tilværelsen. Uanset om jeres dagligdag indeholder hverdagsræset, der følger med børn, eller om I har lidt mere selvbestemmelse over jeres fritid, vil I kunne nyde, at tiden i alle tilfælde kan bruges med familien og ikke på vedligeholdelse. Rækkehuset i to plan har værelsesafdeling og et badeværelse på første sal, mens stueplan inviterer til samvær i et indbydende opholdsmiljø med gennemstrømmende lysindfald og haveudgang mod både nord og syd. Køkkenet har lækre, grebsfri elementer fra HTH, mens de elegante armaturer fra Hansgrohe tilmed er vandbesparende. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens i høj energiklasse. Stueplan rummer desuden et praktisk gæstetoilet med vaskesøjle.

Private og fælles områder

I får pasningsnemme arealer på begge sider af rækkehuset, hvor der til den ene side er en lille have med terrasse, og til den anden er plads til bil og cykler. Flisebelægningen foran rækkehuset efterlader også plads til et hyggeligt cafébord, hvorfra en kop solskinskaffe kan nydes med udsigt til fællesarealet Grønningen. Ud over den dejlige, grønne udsigt kan I også let holde øje med, om der er hygge på grillpladsen, eller om trampolinerne er ledige.

Nærmiljøet

Noget af det, der bedst kendetegner Drabæk Huse, er de naturskønne omgivelser, som inviterer til oplevelser i det fri. Blovstrød ligger i et smørhul omgivet af Ravnsholt, Tokkekøb Hegn og Store Dyrehave med gode mountainbikeruter, og fra jeres nye hjem har I kort til alt det grønne. Blovstrød Skole samt pasningstilbud ligger en kort gåtur fra adressen, og nærområdet byder ligeledes på gode indkøbsmuligheder, så også dagligdagens puslespilsbrikker let falder på plads.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
174 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.915 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere