Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 5, 4 soveværelser, 144 m²

Åbent køkken og gennemlyst stue

Nyd den solbeskinnet terrasse, højt til loftet og dejlig udsigt over det grønne nabolag. Velkommen til bæredygtig hverdag i dette skønne rækkehus i to plan med stort køkken/alrum.

Velkommen til dette svanemærkede hjem, der ligger lige ud til den fredet natur og en lille sø. Her får du en boligtype D med hjerterum og fire soveværelser fordelt på to etager samt privat parkering uden for hoveddøren. Nyd et hjem med plads til store armbevægelser, hvor dig og din familie sammen kan skabe en masse nye minder.

Entré

Fra forhaven træder ind i den lyse entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan stille familiens mange sko.

Stue

Fra entréen træder du ind i den store gennemlyste opholdsstue. Her er der både plads til de rolige hjemmeaftener og festen. Stuens indretning giver nemlig mulighed for nem at stille et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Køkken

Det store køkken er et ægte samtalekøkken med bardisk ud mod stuen, så du kan underholde gæsterne mens du kreerer middagen. De hårde hvidevarer er naturligvis af energimærkning A, mens alle armaturerne er vandbesparende.

Værelser

På førstesalen er der indrettet en hyggelig soveafdeling med fire værelser. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og her er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov, mens den stigende lofthøjde i værelserne giver en skøn rumfornemmelse.

Badeværelser

I dette hjem har du to badeværelser i indbydende skandinavisk design med bruseniche. I badeværelset i stuetagen er der gjort plads til at indrette en praktisk vaskesøjle, så du nemt kan vaske løbetøjet efter en udfordrende tur i skoven.

Terrasse

Fra køkken/alrummet kan du åbne op ud til den østvendte terrasse og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten over naturen, mens du spiser din morgenmad.

Faciliteter

I dette hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, mens din mountainbike eller skiene kan stå i skuret i forhaven. Du har samtidig egen parkering lige foran hoveddøren og netop i denne bolig har mulighed for at tilkøbe en carport, alt efter dit behov.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
144 m²
Grund
179 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.281 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere