Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 37, 2 soveværelser, 109 m²

Stigende loftshøjde og mulighed for bryggers

Glæd dig til et svanemærket hjem med én rummelig etage, stue med stigende loftshøjde og fleksibilitet i indretningen. Dette er et hjem, der hvor du kan nyde de lune sommeraftener på terrassen.

Dette boligtype A ligger placeret på kanten af det grønne nabolag. Velkommen til et fleksibelt hjem med hjerterum, op til tre soveværelser og dejligt naturligt lys. Her får du gode sociale arealer både inden- og udenfor samt din private parkeringsplads, med mulighed for carport, lige ved hoveddøren.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, med mulighed for garderobeskabe, hvor du har kig gennem hjemmet. Entréen er beklædt med lys egeparketgulv, der løber gennem hele hjemmet og skaber en smuk konsistens.

Stue

Nyd æstetikken i den store stue med stigende loftshøjde og et enestående lysindfald gennem det store gulv-til-loft-vindue. Her kan du slappe af efter en lang dag og lade tankerne flyve. Den rummelige stue giver mange spændende indretningsmuligheder, så uanset om du vil have et langt spisebord, et prinsesseslot eller et hjemmekontor, er der plads til dette. Det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Køkken

Det store køkken ligger i åben forbindelse med stuen, hvilket giver dig et skønt samtalekøkken, hvor du kan underholde gæsterne, mens du kreere middagen. Køkkenet er indrettet med hvide, glatte materialer, som gør det nemt at holde pænt samt hårde hvidevarer af energimærkning A.

Værelser

I modsatte ende af stuen finder du to, dejlige soveværelser med god plads til garderobeskabe. Værelserne har stigende loftshøjde, som giver en unik rumfølelse. Har du brug for et ekstra værelse eller måske et hjemmekontor, er der mulighed også mulighed for at tilkøbe dette.

Badeværelser

Badeværelset er i lyst skandinavisk stil med bruseniche. Alle armaturer på badeværelset såvel som i resten af hjemmet er naturligvis vandbesparende til gavn for din privatøkonomi og miljøet.

Terrasse

Den sydvendte terrasse giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor hele sommeren. Glæde dig til hyggelige grillaftener med vennerne eller stille stunder med udsigt over naturen.

Faciliteter

I forlængelse af entréen har du et praktisk rum med afløb, hvor der allerede er en integreret vaskesøjle. En praktisk detalje efter en udfordrende løbetur i skoven. Rummet kan indrettes som bryggers eller gæstetoilet, det er afhænger kun af dine boligdrømme.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
109 m²
Grund
242 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.443 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere