Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 31, 3 soveværelser, 127 m²

Charmerende endebolig og stort vinkelkøkken

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved én rummelig etage, stue med stigende loftshøjde og fleksibilitet i indretningen. Glæd dig til solbeskinnede eftermiddage på terrassen hele sommeren.

Dette svanemærkede boligtype B ligger på kanten af nabolaget. Velkommen til et fleksibelt hjem med hjerterum, op til tre soveværelser, bryggers og masser af naturligt lys fra det ekstra vindue på gavlen. Her får du gode sociale arealer både inden- og udenfor samt din private parkeringsplads lige foran hoveddøren.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré, hvor du har kig gennem hele hjemmet. I entréen er der mulighed for at indrette med garderobeskabe, mens gulvet er beklædt med lyst egeparket, der løber gennem hele hjemmet og skaber en smuk ensartethed.

Stue

Nyd æstetikken i den store stue med en flot med stigende loftshøjde og et enestående lysindfald gennem det store gulv-til-loft-vindue. Her kan du slappe af efter en lang dag og lade tankerne flyve. Den store stue giver mange spændende indretningsmuligheder, det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Køkken

Det store køkken ligger i åben forbindelse med stuen, hvilket giver dig mulighed for at tilkøbe en dejlig køkkenø. Køkkenet er indrettet med hvide, glatte materialer og de hårde hvidevarer er af energimærkning A.

Værelser

I modsatte ende af stuen finder du to, dejlige soveværelser med god plads til garderobeskabe. Det sidste værelse ligger i forbindelse med stuen og har eftermiddagssol. Alle værelserne har desuden stigende loftshøjde, som skaber en helt særlig rummelighed.

Badeværelser

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche. Alle armaturer på badeværelset såvel som i resten af hjemmet er naturligvis vandbesparende til gavn for din privatøkonomi og miljøet.

Terrasse

Den sydvendte terrasse giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor hele sommeren. Her er både plads til hyggelige grillaftener og stille stunder med udsigt over de grønne omgivelser.

Faciliteter

I forlængelse af entréen har du et praktisk rum med afløb, hvor der allerede er en integreret vaskesøjle. En praktisk detalje efter en udfordrende løbetur i skoven. Rummet kan indrettes som bryggers eller gæstetoilet, det er afhænger kun af dine boligdrømme.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Grund
238 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere