Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 3, 4 soveværelser, 144 m²

Fire soveværelser og udsigt til grønne områder

Leder I efter et trygt sted at slå jer ned, et sted hvor børnene kan vokse op med kort vej til skolen og tæt på naturen? Så er vores rækkehuse i Drabæk Huse nær Allerød værd at se nærmere på.

Dette gennemførte, svanemærkede hjem er indrettet, så det på allerbedste vis imødekommer familiens behov med et drys lækkerhed oven i hatten. Det oplever I både udenfor, hvor den mørkebrune facade spiller smukt sammen med de grønne fællesområder, og I mærker det indenfor, hvor en moderne indretning med lyst interiør giver jer de bedste rammer om dagligdagen. Jeres hjem fordeler sig på to lyse plan. I stueplan bydes i velkommen af en lys entré med adgang til en stor opholdsstue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Stuen nyder godt af et gennemstrømmende lysindfald med både øst- og vestvendte vinduer, og her er ligeledes udgang til terrasser på begge sider af hjemmet. Køkkenets nordiske stil er opnået med hvide click-push elementer fra HTH, der toppes af en elegant og minimalistisk bordplade. I stueplan ligger det ene badeværelse med vaskesøjle, mens førstesalen ud over at rumme badeværelse nummer to også indeholder hjemmets fire gode værelser.

Private og fælles områder

Rækkehusets have med den store terrasse er østvendt, og her får I en fredelig udsigt til et af de nærliggende skovområder. På hjemmets vestvendte side er der også en lille fliseterrasse, og her får I derudover plads til både bil og cykler. Drabæk Huse er et grønt byggeri, hvor fællesområderne inviterer til hygge med naboerne. Grønningen, der ligger i midten, er anlagt med naturlegeplads og trampoliner, mens voksne med trætte ben kan slappe af med en kop te i en af pavillonerne eller ved grillen.

Nærmiljøet

Dette rækkehus ligger lige i udkanten af bebyggelsen, så I er tæt på indkøb og skole. Fem minutter er den tid, det tager at spadsere hen til Rema 1000, og desuden ligger den populære Blovstrød Skole under 10 minutters gang fra adressen. Ved skolen ligger også sportsfaciliteter som hal, svømmehal, og boldbaner, så det er ganske let at dyrke fritidsinteresserne. Den naturnære beliggenhed gør det derudover nemt at tage hinanden i hånden og komme ud under trækronerne uanset årstiden. Hele herligheden er tilmed klar til indflytning i 2018.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
144 m²
Grund
180 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.282 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere