Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Drabæk Huse 3, 4 soveværelser, 144 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2018

Åbent køkken og gennemlyst stue

Sol hele dagen på dine to hyggelige terrasse i for- og baghaven, højt til loftet og dejlig udsigt over det grønne nabolag. Velkommen til bæredygtig hverdag i dette rækkehus med stort køkken/alrum.

Denne svanemærkede boligtype D ligger ud til naturen og en lille sø. Her får du fire værelser fordelt på to etager og parkering foran hoveddøren. Dette er hjemmet med plads til store armbevægelser, hvor du og din familie sammen kan skabe en masse nye minder.

Entré

Fra forhaven træder ind i den lyse entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan stille familiens mange sko. Entréen er belagt med en lys askeparket, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk sammenhæng.

Stue

I den store stue har et dejligt lys gennem de store gulv-til-loft-vinduer, der er i begge ender af rummet. Her er der både plads til de rolige hjemmeaftener og festen. Stuens indretning betyder at der nemt kan stilles et langbord op, når livets store begivenheder skal fejres.

Køkken

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Det store køkken er et ægte samtalekøkken med bardisk ud mod stuen, så du kan underholde dine gæster mens du kreerer middagen.

Værelser

På førstesalen er der indrettet soveafdeling med fire værelser. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og her er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov, mens den stigende lofthøjde i værelserne giver en skøn fornemmelse.

Badeværelser

I dette hjem har du to badeværelser i indbydende skandinavisk design med bruseniche. Badeværelset i stuetagen er indrettet, så du kan lave en praktisk vaskesøjle, så du nemt kan vaske løbetøjet efter en udfordrende tur i skoven.

Terrasse

Fra køkken/alrummet har du udgang til den østvendte terrasse, hvor du kan nyde morgenmaden med udsigt over naturen.

Faciliteter

I dette hjem har du privat parkering ud foran hoveddøren, så det er nemt at komme af med dagligvarerne. I denne bolig har du også mulighed for at tilkøbe en carport, så bilen står beskyttet mod vejret. Under trappen i entréen finder du et depotrum til ekstra opbevaring, mens din mountainbike eller barnevognen kan stå i skuret i forhaven.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.799.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
144 m²
Byggegrund
180 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.280 kr.
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere