Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 27, 3 soveværelser, 122 m²

Lune sommeraftener på terrassen og stor stue

Charmerende, svanemærket rækkehus med stigende loftshøjde og dejlig beliggende i det grønne nabolag. Nøgleordene i denne boligtype B er fleksibilitet, flot lysindfald og plads til udfoldelse.

I dit nye svanemærkede hjem får du gode sociale arealer både inde og ude, som kobles sammen gennem det enestående vinduesparti i stuen. Og lige foran dit nye hjem har du et skur samt privat p-plads, med mulighed for at tilkøbe carport, så det er let at komme af med dagligvarerne.

Entré

Så snart du træder indenfor, kan du fornemme boligens charme og æstetik – her er lyst, indbydende og masser af muligheder for udfoldelse. I entréen har du kig gennem hele hjemmet.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte gulv-til-loft-vindue, som inviterer naturen indenfor – og vil du have endnu større udbytte af dagslyset er det muligt at tilkøbe ovenlysvinduer. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet, så når du skal holde fest, kan du stille et langbord op i stuen.

Køkken

Køkkenet ligger i sammenhæng med stuen, og her er masser af køkkenbordsplads til hyggelige dage med bagning og kulinarisk udfoldelse. Desuden er de hårde hvidevarer af energimærkning A, mens alle amarturer i hele hjemmet er vandbesparende, til fordel for dig og naturen.

Værelser

De tre lyse soveværelser har plads til at indrette med garderobeskabe alt efter dit behov, mens den stigende lofthøjde tilføjer en unik rummelighed.

Badeværelser

Badeværelset ligger centralt i hjemmet og er i lys og indbydende stil med delvist flisebeklædt bruseniche.

Terrasse

På den sydvendte terrasse kan livet leves hele sommeren med udsigt over de grønne omgivelser. Her er både plads til grillhygge og stille stunder – og du kan nyde en god kop kaffe mens børnene leger ude i Grønningen.

Faciliteter

I forlængelse af entréen har du et praktisk rum med afløb, hvor der allerede er integreret vaskesøjle. En praktisk detalje efter en udfordrende løbetur i skoven. Rummet kan indrettes til bryggers eller gæstetoilet, det er afhænger kun af dine boligdrømme. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solskinsdagen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
122 m²
Grund
239 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere