Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 26, 4 soveværelser, 150 m²

Stor gavlbolig og gennemlyst stue

Stor, åben stue og dejlig terrasse kendetegner denne svanemærket endebolig ud til Grønningen. Dette er hjemmet for dig, som sætter pris på smukke og naturlige omgivelser både inde og ude.

Velkommen til denne store boligtype D i hjertet af nabolaget med udsigt over Grønningen. Her får du fire værelser fordelt på to etager og privat parkeringsplads lige foran hoveddøren. Dette er et hjem med plads til store armbevægelser, hvor du kan skabe en masse nye minder med venner og familie.

Entré

Fra forhaven træder ind i den lyse entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan stille familiens mange sko. Entréen har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Fra entréen træder du ind i den store gennemlyste opholdsstue. Denne stue har et ekstra godt lysindfald med et ekstra vindue på gavlen. Glæd dig til en stue med plads til rolige hjemmeaftener og festen. Stuens udformning giver dig nemlig mulighed for at stille et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Køkken

Køkkenet ligger i sammenhæng med stuen. Det store køkken er et ægte samtalekøkken med bardisk ud mod stuen, så du kan underholde gæsterne mens du kreerer middagen.

Værelser

På førstesalen er der indrettet en hyggelig soveafdeling med fire værelser. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og her er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov, mens den stigende lofthøjde i værelserne giver en skøn rummelighed.

Badeværelser

I dette hjem har du to badeværelser i indbydende skandinavisk design med bruseniche. I badeværelset i stuetagen er der gjort plads til at indrette en praktisk vaskesøjle, så du nemt kan vaske løbetøjet efter en udfordrende tur i skoven.

Terrasse

Fra køkken/alrummet kan du åbne op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde de lune sommeraftener med grillhygge og udsigt over Grønningens natur.

Faciliteter

I dette hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, mens din mountainbike eller barnevognen kan stå i skuret i forhaven. Boligens svanemærkning betyder, at de hårde hvidevarer er af energimærkning A og alle armaturer er naturligvis vandbesparende.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
150 m²
Grund
275 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere