Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Reserveret

Drabæk Huse 20, 4 soveværelser, 146 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2018

Plads til livet og udsigt til Grønningen

Glæd dig til en gennemlyst stue, åbent køkken, stigende loftshøjde og en dejlig terrasse. Her kan du nyde livets mange glæder i æstetiske omgivelser både inde og ude.

Velkommen til denne svanemærket boligtype D i hjertet af det grønne nabolag. Her får du et rummeligt hjem med hjerterum samt fire værelser fordelt på to etager. Du har egen parkeringen lige foran døren med mulighed for tilkøb af carport. Dette er et hjem med plads til store armbevægelser, hvor du sammen med dine kære kan skabe en masse nye minder.

Entré

Du træder ind i den lyse entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan stille familiens mange sko og sportstasker.

Stue

Fra entréen træder du ind i den store gennemlyste opholdsstue. Her er der plads til de rolige hjemmeaftener i sofaen eller en stor fest. Stuens længde giver stor fleksibilitet, så du nemt at stille et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Køkken

Køkkenet har hvide, glatte overflader og ligger i åben forbindelse med stuen. Det er et ægte samtalekøkken med bardisk ud mod stuen, så du kan underholde gæsterne mens du kreerer middagen.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med fire værelser. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og her er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov, mens den stigende lofthøjde i værelserne giver en unik rummelighed.

Badeværelser

I dette hjem er der hele to badeværelser i indbydende skandinavisk design og delvist flisebeklædt bruseniche. På badeværelset i stueplanet er indrettet med mulighed for at skabe en vaskesøjle, så du nemt kan vaske løbetøjet efter en udfordrende tur i skoven.

Terrasse

Fra køkken/alrummet har du udgang til din charmerende terrasse, som giver en ekstra stue udendørs hele sommeren. Her kan du nyde sommeren i godt selskab med naboen, mens børnene leger lige udenfor i Grønningen.

Faciliteter

Du har flere gode opbevaringsmuligheder i dette hjem. I entréen finder du et praktisk depotrum under trappen, mens din mountainbike eller barnevognen kan stå i skuret i forhaven. Boligens svanemærkning betyder, at de hårde hvidevarer har energimærkning A og alle armaturer er vandbesparende.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.799.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
146 m²
Byggegrund
198 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.332 kr.
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere