Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 15, 3 soveværelser, 120 m²

Stigende loftshøjde og ugeneret udsigt over naturen

Fleksibel stue, stort vinkelkøkken og separat soveafdeling er kendetegnene i dette svanemærkede hjem. Her bor du med ugeneret udsigt fra den østvendte terrasse med plads til livets glæder.

Denne boligtype C ligger på grænsen mellem naturen og det nye, trygge nabolag. Et 2-plans hjem med gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som forenes af det enestående gulv-til-loft vinduesparti i stuen, mens de dejlige sommerdage nydes på terrassen.

Entré

Du kommer ind i en lys entré, der har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at når du skal fejre livets mange begivenheder, er her masser af plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen, så der nemt bliver plads til alle gæsterne.

Køkken

Glæd dig til et dejligt vinklede køkken, der ligger i åben forlængelse af stuen. Her er der masser af køkkenbordsplads til hyggelige dage med bagning eller kulinariske udfoldelser, når der kommer gæster forbi.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. I alle værelserne der er god mulighed for indretning med skabe, hvis du ønsker dette, og samtidig giver den stigende loftshøjde en enestående rummelighed.

Badeværelser

I entréen har du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Her er gjort plads til en vaskesøjle, så du nemt kan vaske tøjet efter en tur i skoven. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design. Alle armaturer er naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Fra det store opholdsrum har du udgang til den skønne, østvendte terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i solen. Fra terrassen er der uforstyrret udsigt udover den smukke natur og her har plads til grillhygge med naboerne.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, mens din mountainbike eller barnevogn kan stå i skuret i forhaven. Du har samtidig egen parkering lige foran hoveddøren med mulighed for at tilkøbe carport, mens gæsterne parkerer på de nærtliggende p-pladser i nabolaget.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
177 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere