Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 1, 4 soveværelser, 150 m²

Svanemærket gavlbolig og stort køkken/alrum

Solbeskinnet terrasse, gennemlyst og rummelig stue til enhver lejlighed med dejlig udsigt over naturen. Velkommen til en bæredygtig hverdag i denne gavlbolig med stort køkken/alrum.

Dette svanemærkede rækkehus på 150 kvm hjerterum med fire værelser fordelt på to etager. Her er der god plads til store armbevægelser, hvor du og din familie sammen kan skabe en masse nye minder.

Entré

Fra forhaven træder ind i den lyse entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan stille familiens mange sko.

Stue

Fra entréen træder du ind i den store gennemlyste opholdsstue. Her er der både plads til de rolige hjemmeaftener og festen. Stuens aflange indretning, betyder nemlig at der nemt kan stilles et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Køkken

Køkkenet ligger i åben sammenhæng med stuen. Det lyse køkken byder på en hyggelig bardisk ud mod stuen, så kan underholde gæsterne eller hjælpe børnene med lektier, mens aftensmaden er i ovnen.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med fire værelser. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og der er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov, mens den stigende lofthøjde i rummene giver en skøn rumfornemmelse.

Badeværelser

I dette hjem har du to badeværelser i indbydende skandinavisk design med bruseniche. På badeværelset i stuen er der gjort plads til at indrette en praktisk vaskesøjle, så du nemt kan vaske tøjet efter en udfordrende løbetur.

Terrasse

Fra det store køkken/alrum kan du åbne ud til den østvendte terrasse og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten over naturen, mens du drikker din morgenkaffe.

Faciliteter

I din forhave har privat p-plads og her har du mulighed for at tilkøbe en carport. Du har gode opbevaringsmuligheder i depotrummet under trappen, mens der i skuret er plads til skiene eller en mountainbike. Boligens svanemærkning betyder, at de hårde hvidevarer er af energimærkning A, mens alle boligens armaturer naturligvis er vandbesparende til glæde for miljøet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
150 m²
Grund
285 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.475 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere