Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 87 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 87, 4 rum, 126 m²

Det perfekte hjem til den store klassefest

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
126 m²
Rum
4
Indflytning: Q1 2018
Solgt

Drabæk Huse 87, 4 rum, 126 m²

Det perfekte hjem til den store klassefest

Fleksibelt opholdsrum og ekstra kvadratmeter er kendetegnene i denne gavlbolig på 126 kvm. Dette svanemærkede hjem er for dig, som sætter pris på æstetiske omgivelser både inde og ude.

Dette generøse hjem med tre soveværelser ligger med naturen lige ude foran terrassen. Her får du gode sociale arealer og et smukt vinduesparti i stuen. Med åben planløsning mellem stuen og køkkenet er det det ideelle hjem til den sociale og aktive familie. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen, der ligger i skellet mellem naturens åbne vidder og privatlivet glæder.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets fælles vej, mødes du af det smukke indgangsparti med en hyggelig forhave. Her har du din private p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Materialer og interiør

Bæredygtighed og natur går hånd i hånd i hjemmet. Drabæk Huse er svanemærkede, hvilket betyder lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Tagene er udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens energi. Mens der er anvendt naturlige materialer, som patinerer smukt – og herved skabes en samhørighed og respekt for naturen.

Entré

Så snart du træder indenfor, kan du fornemme boligens varme og æstetik – her er lyst, indbydende og masser af muligheder for udfoldelse. I den praktiske entré kan du tilvælge garderobeskabe, så du kan gemme sko og overtøj væk.

Stue

Nyd den lyse stue med store, flotte vinduespartier, som inviterer naturen og lyset indenfor. Her er der plads til hele familien, og den aflange, gennemlyste stue giver dig stor indretningsfrihed. Du kan sagtens holde klassefesten eller børnefødselsdagen, da der nemt kan stilles et langbord op.

Køkken/alrum

I det lyse køkken/alrum er der udsigt over naturen fra flere sider. Køkkenet er vinklet, hvilket giver god bordplads til kulinariske udfoldelser for både store og små.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. Her er dejlige værelser til børnene med morgensol og et rummeligt soveværelse til forældrene – alle lyse og kvadratiske rum – som er nemme at indrette. Der er selvfølgelig også god plads til garderobeskabe, hvis du ønsker dette.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i klassisk, skandinavisk design. På gæstetoilettet er der installeret vaskesøjle, så det beskidte tøj ikke skal slæbes gennem hele hjemmet. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design. Alle armaturer er vandbesparende, så pengepungen lider knap så stor overlast ved de lange bade søndag morgen.

Terrasse

Fra opholdsrummet har du udgang til den skønne, vestvendte terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i aftensolen. Fra terrassen er der uforstyrret udsigt udover den smukke natur. Her finder du plads til grillhygge og latter med naboen og familien.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere