amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Reserveret

Rækkehuse, Drabæk Huse 87,

Det perfekte hjem til den store klassefest

Kom indenfor

Rum
4
Størrelse
126 m²
Pris
3.195.000 kr.
Ejerudgift
3.880 kr.
Boligtype
Rækkehuse
Reserveret

Rækkehuse, Drabæk Huse 87,

Det perfekte hjem til den store klassefest

Fleksibelt opholdsrum og ekstra kvadratmeter er kendetegnene i denne gavlbolig på 126 kvm. Dette svanemærkede hjem er for dig, som sætter pris på æstetiske omgivelser både inde og ude.

Dette generøse hjem med tre soveværelser ligger med naturen lige ude foran terrassen. Her får du gode sociale arealer og et smukt vinduesparti i stuen. Med åben planløsning mellem stuen og køkkenet er det det ideelle hjem til den sociale og aktive familie. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen, der ligger i skellet mellem naturens åbne vidder og privatlivet glæder.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets fælles vej, mødes du af det smukke indgangsparti med en hyggelig forhave. Her har du din private p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Materialer og interiør

Bæredygtighed og natur går hånd i hånd i hjemmet. Drabæk Huse er svanemærkede, hvilket betyder lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Tagene er udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens energi. Mens der er anvendt naturlige materialer, som patinerer smukt – og herved skabes en samhørighed og respekt for naturen.

Entré

Så snart du træder indenfor, kan du fornemme boligens varme og æstetik – her er lyst, indbydende og masser af muligheder for udfoldelse. I den praktiske entré kan du tilvælge garderobeskabe, så du kan gemme sko og overtøj væk.

Stue

Nyd den lyse stue med store, flotte vinduespartier, som inviterer naturen og lyset indenfor. Her er der plads til hele familien, og den aflange, gennemlyste stue giver dig stor indretningsfrihed. Du kan sagtens holde klassefesten eller børnefødselsdagen, da der nemt kan stilles et langbord op.

Køkken/alrum

I det lyse køkken/alrum er der udsigt over naturen fra flere sider. Køkkenet er vinklet, hvilket giver god bordplads til kulinariske udfoldelser for både store og små.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. Her er dejlige værelser til børnene med morgensol og et rummeligt soveværelse til forældrene – alle lyse og kvadratiske rum – som er nemme at indrette. Der er selvfølgelig også god plads til garderobeskabe, hvis du ønsker dette.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i klassisk, skandinavisk design. På gæstetoilettet er der installeret vaskesøjle, så det beskidte tøj ikke skal slæbes gennem hele hjemmet. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design. Alle armaturer er vandbesparende, så pengepungen lider knap så stor overlast ved de lange bade søndag morgen.

Terrasse

Fra opholdsrummet har du udgang til den skønne, vestvendte terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i aftensolen. Fra terrassen er der uforstyrret udsigt udover den smukke natur. Her finder du plads til grillhygge og latter med naboen og familien.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Omkranset af vild natur ligger Drabæk Huse, der byder på trygge rammer for familielivet. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag med svanemærkede rækkehuse. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale