Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 83 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 83, 4 rum, 124 m²

Gennemlyst stue med rummeligt køkken

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
124 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.844 kr.
Indflytning: Q1 2018
Solgt

Drabæk Huse 83, 4 rum, 124 m²

Gennemlyst stue med rummeligt køkken

Fleksibel stue og separat soveafdeling er kendetegnene i dette svanemærkede hjem på 124 kvm. Dette er hjemmet for dig, som ønsker plads til familielivets glæder med højt til loftet både inde og ude.

Dette hyggelige hjem, med tre gode soveværelser, ligger på grænsen mellem naturen og det charmerende nabolag. Her får du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som forenes af det enestående gulv-til-loft vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af det smukke indgangsparti med forhave. Her har du din private p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Materialer og interiør

Boligen er Svanemærket, hvilket giver dig et lavere energiforbrug. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dit hjem er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for din pengepung og naturen.

Entré

Du træder i den praktiske entré, hvor der plads til at indrette med garderobeskabe, så overtøjet let kan gemmes væk. Herfra kan du se ind til stuen, og se om der er andre, som er kommet hjem.

Stue

Stuen er gennemlyst af store vinduespartier, som inviterer naturen helt indenfor. Nøgleordet i dette rum er fleksibilitet, så når du skal holde fest, er det muligt at sætte et langbord op ned gennem stuen. Det gør det nemt at have plads til alle gæsterne eller måske til en hurtig svingom.

Køkken/alrum

Nyd køkken/alrummet, som ligger i forlængelse af stuen. Det rummelige hjørnekøkken har masser af bordplads, så der er plads til bagning med børnene.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. Her er dejlige værelser til børnene med sol samt et rummeligt soveværelse til forældrene. Der er selvfølgelig også plads til skabe til opbevaring, hvis du ønsker dette.

Badeværelse

Som en praktisk detalje i hjemmet, finder du i forlængelse af entréen et gæstetoilet i klassisk, skandinavisk indretning. Her er der installeret vaskesøjle, således at det beskidte tøj ikke slæbes gennem hele huset efter en tur i skoven. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design med delvist flisebeklædt bruseniche.

Terrasse

På den vestvendte terrasse har du sol hele aftenen. Her kan du nyde de varme aftener med grill og godt selskab, mens solen langsomt går ned.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere