Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 81, 3 soveværelser, 126 m²

Hjerterum i naturskønne omgivelser

To etager, gennemlyst stue og vestvendt terrasse i dit svanemærkede hjem på 126 kvm. Dette er hjemmet for dig, som ønsker plads til en aktiv livsstil og gode stunder med familien midt i naturen.

Boligen ligger på grænsen mellem naturen og det charmerende nabolag, og byder på tre soveværelser. På terrassen kan du rigtig nyde eftermiddags- og aftensolen samt Blovstrøds smukke omgivelser. Dette hjem giver plads til at leve livet uanset om I er mange eller få.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, med mulighed for en carport, så det er let at komme af med dagligvarerne – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet via stien gennem den smukke forhave.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Hjemmet er indrettet med vandbesparende armaturer, mens de hårde hvidevarer er af energimærkning A.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du øjeblikkeligt mærker du boligens charme og æstetik. I entréen har du mulighed for at indrette med garderobeskabe, så de mange jakker let kan gemmes væk.

Stue

Stuen byder på skøn arkitektur og er designet ud fra ønsket om mest mulig fleksibilitet. Det betyder, at du både har plads til børnefødselsdagen med langbord ned gennem stuen eller en hyggeaften i sofaen, kun med familien. Desuden får du glæde af den omkringliggende natur fra de to store vinduer, der går fra gulv til loft samt vindue i gavlen– hvilket giver en smuk, gennemlyst stue.

Køkken/alrum

I det rummelige køkken er der god bordplads til at tilberede de store middage eller måske bage boller med børnene.

Værelser

Dette hjem rummer tre soveværelser til den pladskrævende familie. Værelserne er lyse og står helt klar til at indrette efter dit behov.

Badeværelse

I forlængelse af entréen ligger gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. På gæstetoilettet finder du vaskesøjlen, så det beskidte tøj ikke slæbes gennem hele hjemmet efter en lang dag ude i det fri. Husets badeværelse ligger på førstesalen med bruseniche og er i samme klassiske design.

Terrasse

Den vestvendte terrasse giver dig og familien mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er plads til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Nyd de varme sommeraftener, mens mørket falder på.

Faciliteter

I dette hjem har du ekstra opbevaringsplads under trappen til blandt andet støvsugeren. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
126 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.884 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere