Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 77 Drabæk Huse I

Til salg

Drabæk Huse 77, 4 rum, 122 m²

Rummelig stue med udsigt

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
3.395.000 kr.
Størrelse
122 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.817 kr.
Indflytning: Q1 2018
Til salg

Drabæk Huse 77, 4 rum, 122 m²

Rummelig stue med udsigt

Udsigt til naturen, stort køkken og stue med udgang til en dejlig terrasse gør dette 122 kvm hjem til et sted, hvor du kan koble af fra hverdages stress. Glæd dig til hyggelige stunder på terrassen.

Dit nye svanemærkede hjem byder på højt til loftet og med gode sociale arealer både inde og ude. Mens det gode sommervejr både nydes i forhaven eller på terrassen i baghaven.

Velkommen til din nye hverdag

Du parkerer foran dit nye hjem på din private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne. Har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Entré

Så snart du træder indenfor mødes du af den indbydende arkitektur og et kig gennem hele dit hjem. I den praktiske entré har du mulighed for at indrette med garderobeskabe, så overtøjet nemt kan gemmes væk.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har udsigt over naturen. Køkkenet er rummeligt, og her er god plads til de hyggelige bagedage med børnene. Mangler du alligevel ekstra bordplads, er der mulighed for at tilkøbe en køkken-ø.

Stue

Lad tankerne flyve i stuen, mens du kigger på naturen gennem det store vindue, der går fra gulv til loft. Her strømmer lyset ind og oplyser stuens enestående højder. I stuen er der plads til hverdagshygge, men rummets længde, giver også god plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen ved festlige lejligheder.

Værelser

I dette hjem findes der tre, lyse soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabsvægge. To af værelser er østvendte, så man vågner op til et dejligt morgenlys.

Badeværelse

Badeværelset er centralt beliggende i entréen. Det er i klassisk, skandinavisk indretning med bruseniche og i lyse farver.

Terrasse

På terrassen leves livet hele sommeren med skøn udsigt. Her er plads til grillhygge med venner og familie, men også til de stille stunder med en god bog. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase.

Faciliteter

I dette hjem finder du et skønt bryggers i entréen med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er her indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er minimum af energimærkning A.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere