Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 77, 3 soveværelser, 122 m²

Rummelig stue med udsigt

Udsigt til naturen, stort køkken og stue med udgang til en dejlig terrasse gør dette 122 kvm hjem til et sted, hvor du kan koble af fra hverdages stress. Glæd dig til hyggelige stunder på terrassen.

Dit nye svanemærkede hjem byder på højt til loftet og med gode sociale arealer både inde og ude. Mens det gode sommervejr både nydes i forhaven eller på terrassen i baghaven.

Velkommen til din nye hverdag

Du parkerer foran dit nye hjem på din private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne. Har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Entré

Så snart du træder indenfor mødes du af den indbydende arkitektur og et kig gennem hele dit hjem. I den praktiske entré har du mulighed for at indrette med garderobeskabe, så overtøjet nemt kan gemmes væk.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har udsigt over naturen. Køkkenet er rummeligt, og her er god plads til de hyggelige bagedage med børnene. Mangler du alligevel ekstra bordplads, er der mulighed for at tilkøbe en køkken-ø.

Stue

Lad tankerne flyve i stuen, mens du kigger på naturen gennem det store vindue, der går fra gulv til loft. Her strømmer lyset ind og oplyser stuens enestående højder. I stuen er der plads til hverdagshygge, men rummets længde, giver også god plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen ved festlige lejligheder.

Værelser

I dette hjem findes der tre, lyse soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabsvægge. To af værelser er østvendte, så man vågner op til et dejligt morgenlys.

Badeværelse

Badeværelset er centralt beliggende i entréen. Det er i klassisk, skandinavisk indretning med bruseniche og i lyse farver.

Terrasse

På terrassen leves livet hele sommeren med skøn udsigt. Her er plads til grillhygge med venner og familie, men også til de stille stunder med en god bog. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase.

Faciliteter

I dette hjem finder du et skønt bryggers i entréen med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er her indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er minimum af energimærkning A.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
122 m²
Grund
122 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.180 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere