Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 69, 3 soveværelser, 127 m²

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

Fleksibilitet, enestående lysindfald og én rummelig etage er kendetegnene i denne gavlbolig på 127 kvm. Dette svanemærkede hjem er til dig, som sætter pris på æstetiske omgivelser både inde og ude.

Rækkehuset ligger på grænsen mellem naturen og det charmerende nabolag, og byder på tre soveværelser med. På den vestvendte terrasse kan du rigtig nyde aftensolen i Blovstrøds smukke omgivelser. Dette hjem giver dig plads til at leve livet uanset om I er mange eller få.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, med mulighed for en carport, så det er let at komme af med dagligvarerne. Mens din cykel kan stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Materialer og interiør

Rækkehuset har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med den omkringliggende natur. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller renovering. Der er anvendt vandbesparende armaturer, mens de hårde hvidevarer som minimum er energiklasse A.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du har kig gennem hele huset. Her mærker du øjeblikkeligt boligens charme og æstetik. Du kan i entréen tilvælge ovenlys for maksimal udnyttelse af dagslyset.

Stue

Stuen byder på fantastiske højder og er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at du både har plads til børnefødselsdagen med langbord ned gennem stuen eller hyggeaften i sofaen kun med familien. Desuden får du glæde af den omkringliggende natur gennem det store vestvendte vindue, der går fra gulv til loft, og åbner op ud mod terrassen. I stuen har du igen mulighed for at tilkøbe ovenlys.

Køkken/alrum

Det lyse køkken byder på god bordplads til at tilberede store kulinariske middage, mens du snakker med gæsterne ved spisebordet eller den tilkøbte køkkenø. I køkkenet har du et vindue hen over vasken, hvor du kan nyde udsigten over det grønne nabolag.

Værelser

Dette hjem rummer tre gode soveværelser. Børneværelserne er lyse og står klar til at indrette efter dit behov. I soveværelset vågner du op til morgensol, og du får desuden et ekstra nordvendt vindue.

Badeværelse

I entréen finder du badeværelset, som er i klassisk, skandinavisk design med bruseniche.

Terrasse

Den vestvendte terrasse giver mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er plads til grillmiddage og stille stunder, samt leg og latter. Nyd de varme sommeraftener i smukke omgivelser, mens mørket falder på.

Faciliteter

Dette hjem har et skønt bryggers med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag i det fri. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens energi.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Grund
127 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere