amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Rækkehuse, Drabæk Huse 67,

Frirum i et plan

Kom indenfor

Rum
4
Størrelse
122 m²
Pris
3.395.000 kr.
Ejerudgift
3.833 kr.
Boligtype
Rækkehuse
Til salg

Rækkehuse, Drabæk Huse 67,

Frirum i et plan

Udsigt til naturen, stort køkken og stue med udgang til en dejlig terrasse gør dette hjem på 124 kvm til noget helt særligt. Glæd dig til hyggelige stunder i solen, mens børnene leger i haven.

I dit nye svanemærkede hjem er der højt til loftet, bogstavligt talt, med gode sociale arealer både inde og ude. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen – hvor du hilser på naboen hen over hækken.

Velkommen til din nye hverdag

Du parkerer foran dit nye hjem på din private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne. Her kan du tilkøbe en carport – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Materialer og interiør

Alle materialer i dit nye hjem er nøje udvalgt, så du kan nyde det nu og i fremtiden. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, mens de hårde hvidevarer som minimum er af energimærkning A.

Entré

Så snart du træder indenfor mødes du af indbydende arkitektur og et kig gennem hele dit hjem. I den praktiske entré har du mulighed for at indrette med garderobeskabe, så overtøjet kan gemmes væk.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har udsigt over naturen. Køkken/alrummet er rummeligt, og her er masser af køkkenbordsplads til de hyggelige dage med bagning med børnene. Mangler du alligevel ekstra bordplads, er der mulighed for at tilkøbe en køkkenø.

Stue

Lad tankerne flyve i stuen, mens du kigger på naturen gennem det store vindue, der går fra gulv til loft. Her strømmer lyset ind og oplyser stuens enestående højder. I stuen er der plads til hverdagshygge, men grundet rummets længde er der er også god plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen ved festlige lejligheder.

Værelser

I dette hjem har du tre soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabsvægge. To af værelser er østvendte, så man vågner til et dejligt morgenlys.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

På terrassen leves livet hele sommeren med skøn naturudsigt. Her er både plads til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Dette hjem har et skønt bryggers i entréen med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Omkranset af vild natur ligger Drabæk Huse, der byder på trygge rammer for familielivet. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag med svanemærkede rækkehuse. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale