Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 67 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 67, 4 rum, 122 m²

Frirum i et plan

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
122 m²
Rum
4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Drabæk Huse 67, 4 rum, 122 m²

Frirum i et plan

Udsigt til naturen, stort køkken og stue med udgang til en dejlig terrasse gør dette hjem på 124 kvm til noget helt særligt. Glæd dig til hyggelige stunder i solen, mens børnene leger i haven.

I dit nye svanemærkede hjem er der højt til loftet, bogstavligt talt, med gode sociale arealer både inde og ude. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen – hvor du hilser på naboen hen over hækken.

Velkommen til din nye hverdag

Du parkerer foran dit nye hjem på din private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne. Her kan du tilkøbe en carport – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Materialer og interiør

Alle materialer i dit nye hjem er nøje udvalgt, så du kan nyde det nu og i fremtiden. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, mens de hårde hvidevarer som minimum er af energimærkning A.

Entré

Så snart du træder indenfor mødes du af indbydende arkitektur og et kig gennem hele dit hjem. I den praktiske entré har du mulighed for at indrette med garderobeskabe, så overtøjet kan gemmes væk.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har udsigt over naturen. Køkken/alrummet er rummeligt, og her er masser af køkkenbordsplads til de hyggelige dage med bagning med børnene. Mangler du alligevel ekstra bordplads, er der mulighed for at tilkøbe en køkkenø.

Stue

Lad tankerne flyve i stuen, mens du kigger på naturen gennem det store vindue, der går fra gulv til loft. Her strømmer lyset ind og oplyser stuens enestående højder. I stuen er der plads til hverdagshygge, men grundet rummets længde er der er også god plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen ved festlige lejligheder.

Værelser

I dette hjem har du tre soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabsvægge. To af værelser er østvendte, så man vågner til et dejligt morgenlys.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

På terrassen leves livet hele sommeren med skøn naturudsigt. Her er både plads til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Dette hjem har et skønt bryggers i entréen med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere