Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 63, 2 soveværelser, 110 m²

Stue med udsigt

Fleksibilitet og én rummelig etage er kendetegnene i denne gavlbolig på 110 kvm. Dette svanemærkede hjem er for dig, som sætter pris på æstetik og naturskønne omgivelser.

Helt op ad naturen finder du dit nye hjem med plads til privatlivets glæder. Her har du mulighed for op til tre soveværelser, alt efter dit behov. Slip hverdagens bekymringer og glæd dig til sene sommeraftener på terrassen – og hyggelige middage i det dejlige køkken/alrum. Det vigtigste er, at du føler dig hjemme.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af den smukke forhave. Her har du din private p-plads, hvor du kan tilkøbe carport, mens gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget.

Materialer og interiør

Boligen har med sin Svanemærkning en grøn profil med lavt energiforbrug af respekt for den omkringliggende natur. Materialerne anvendt i boligen er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du mødes af et kig gennem hele huset og ud over grønne områder. Allerede i entréen får du en fornemmelse af boligens charme og æstetik. Her kan du installere ovenlys, for at få det maksimale ud af dagslyset, hvis du ønsker endnu mere lys i hjemmet.

Køkken/alrum

Køkkenet er lyst og i holdbare materialer. Her er der plads til store kulinariske udfoldelser på det lange køkkenbord.

Stue

Stuen byder på enestående arkitektur, og er designet ud fra ønsket om mest mulig fleksibilitet. Det betyder, at du både har plads til børnefødselsdagen eller hyggeaften i sofaen kun med familien. Desuden får du glæde af den omkringliggende natur gennem det store vestvendte vindue fra gulv til loft, som åbner op ud mod terrassen.

Værelser

Dette hjem rummer to skønne soveværelser til den mindre familie. Er pladsbehovet større, kan du udvide med et ekstra værelse til enten hobbyen eller barnet.

Badeværelse

Badeværelset er i indbydende, klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

På den vestvendte terrasse kan livet leves hele sommeren med udsigt til naturen. Her er både plads til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

I dette hjem får du et praktisk bryggers med afløb, hvor du kan vaske tøjet i den integrerede vaskesøjle. Bryggerset kan også indrettes som et gæstetoilet, alt efter dit behov.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
110 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.658 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere