amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Byggeriet er startet; kom forbi åbent hus og følg skabelsen af det nye nabolag
Reserveret

Rækkehuse, Drabæk Huse 61,

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
3.095.000 kr.
Størrelse
113 m²
Rum
3
Ejerudgift
3.724 kr.
Reserveret

Rækkehuse, Drabæk Huse 61,

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

En etage, rummeligt køkken og egen terrasse i dit svanemærkede hjem på 113 kvm. Denne rummelige gavlbolig er for dig, som ønsker plads til gode stunder med familie og venner i grønne omgivelser.

Endeboligen ligger på grænsen mellem naturen og det charmerende nabolag, og byder på op til tre soveværelser. På den vestvendte terrasse kan du rigtig nyde aftensolen samt Blovstrøds smukke omgivelser. Dette hjem giver plads til at leve livet både inde og ude.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, med mulighed for en carport, så det er let at komme af med dagligvarerne – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af minimum energimærkning A.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du har mulighed for at indrette med garderobeskabe, så de mange jakker let kan gemmes væk.

Stue

Stuen byder på enestående arkitektur og er designet ud fra ønsket om mest mulig fleksibilitet. Det betyder, at du både har plads til børnefødselsdagen med langbord ned gennem stuen eller hyggeaften i sofaen kun med familien. Desuden får du glæde af den omkringliggende natur gennem det store vestvendte vindue fra gulv til loft, som åbner op ud mod terrassen. Her kan du desuden tilkøbe ovenlysvinduer, for at få ekstra glæde ud af dagslyset.

Køkken/alrum

Ved siden af stuen finder du det rummelige køkken, hvor der er god bordplads til at tilberede de store middage eller måske bage boller med børnene.

Værelser

Dette hjem rummer to gode soveværelser til den lille familie. Værelserne er lyse og nemme at indrette efter dit behov. Er pladsbehovet større, kan du udvide med et ekstra værelse til enten hobbyen eller barnet.

Badeværelse

Husets badeværelse er i klassisk design med bruseniche, og ligger praktisk placeret mit i huset.

Terrasse

Den vestvendte terrasse giver dig og familien mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder. Nyd de lune sommeraftener, mens mørket falder på.

Faciliteter

I dette forlængelse af entréen har du et praktisk bryggers med afløb, hvor du kan vaske tøjet i den integrerede vaskesøjle. En praktisk detalje, når børnene har været ude og lege hele dagen eller du har løbet en tur i regnvejr. Bryggerset kan også indrettes til et gæstetoilet, alt efter dit behov.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Omkranset af vild natur ligger Drabæk Huse, der byder på trygge rammer for familielivet. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag med svanemærkede rækkehuse. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale