Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 49, 2 soveværelser, 113 m²

Endebolig med udsigt over engen og skoven

Dette svanemærkede hjem i et plan byder på en dejlig stue med højt til loftet og fleksibilitet. Glæd dig til hyggelige grillaftener på terrassen, mens du nyder udsigten til engen og skoven.

Du finder dit nye hjem på 113 kvm op ad Blovstrøds indbydende og her er der virkelig plads til privatlivets glæder. Her har du mulighed for op til tre soveværelser, alt efter dit behov. Slip hverdagens bekymringer og glæd dig hyggelige middage i det dejlige køkken/alrum eller en dag på terrassen. Det vigtigste er, at du føler dig hjemme.

Velkommen til din nye hverdag

Foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, med mulighed for carport, så det er let at komme af med dagligvarerne. Har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret ved siden af hoveddøren. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, hvor du kan indrette med garderobeskab til ekstra opbevaring. Allerede fra entréen mærker du husets varme, som gør, at du altid nyder at komme hjem.

Stue

Nyd æstetikken i den store stue med højt til loftet, hvor naturen og lyset bydes helt indenfor gennem vinduet, som går fra gulv til loft. Den rummelige stue giver stor fleksibilitet, så skal du holde fødselsdagsfesten, kan der nemt slås et langbord op.

Køkken/alrum

I køkkenet er der god bordplads til at prøve kræfter med dine madlavningskundskaber. Og er der behov for endnu mere bordplads, er det muligt at tilkøbe en køkken-ø. Samtidig har du i dette hjem glæden af et ekstra vindue i køkkenet med udsigt til de grønne omgivelser.

Værelser

I det mest private område af hjemmet finder du to soveværelser, men er pladsbehovet større kan du udvide med et ekstra værelse enten til barnet eller et kontor.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

Den sydvendte terrasse giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor hele sommeren. Her er både plads til hyggelige grillaftener og stille stunder med udsigt over engen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med omgivelserne. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller renovering. Alle armaturer er vandbesparende, mens de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for økonomien og naturen.

Faciliteter

I forlængelse af entréen har du et praktisk bryggers med afløb, hvor du kan vaske tøjet i den integrerede vaskesøjle. En praktisk detalje, når børnene har været ude og lege hele dagen eller du har løbet en tur i regnvejr. Bryggerset kan også indrettes som til gæstetoilet, det er helt op til dig.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Boligstørrelse (BBR)
113 m²
Grund
113 m²
Soveværelser
2

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere