Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 47, 2 soveværelser, 110 m²

Udsigt til skoven

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved én rummelig etage, fleksibilitet og udsigt. Her er af plads og mulighed for både fordybelse og gode stunder med familie og venner.

Helt op ad engen og med udsigt til skoven finder du dit nye svanemærkede hjem på 109 kvm. I dette hjem har du mulighed for tre soveværelser og et gæstetoilet. Her får du gode sociale arealer både inden- og udenfor, som er koblet sammen af det enestående vinduesparti i stuen.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af den smukke forhave. Her har du din private p-plads, hvor du kan tilkøbe carport, mens gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, med mulighed for integreret garderobeskabe til opbevaring. Så her er plads til både overtøj og træningstasker.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken i lyse og holdbare materialer. Her har du mulighed for at tilvælge en køkken-ø, alt afhængigt af dit behov.

Stue

Nyd lyset og udsigten i den store stue med gulv-til-loft-vindue. Og ønsker du endnu mere lys er der mulighed for at tilkøbe ovenlysvinduer. Fra stuen er der udgang til den skønne, sydvendte terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddagsolen.

Værelser

Dette hjem rummer to skønne soveværelser til den mindre familie. Er pladsbehovet større, kan du udvide med et ekstra værelse til enten hobbyen eller barnet.

Badeværelse

Centralt i hjemmet ligger badeværelset, der er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

På den sydvendte terrasse leves livet hele sommeren. Her er plads til grillhygge med venner og familie. Samtidig er her plads til fordybelse i de rolige naturomgivelser med husets private placering.

Faciliteter

Vaskemaskine og tørretumbler finder du i det praktiske bryggers med afløb. Bryggerset kan også indrettes som et gæstetoilet, alt efter dit behov.

Materialer og interiør

Bæredygtighed og natur går hånd i hånd i hjemmet. Drabæk Huse er svanemærkede, hvilket betyder lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Tagene er udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme. Mens der er anvendt naturlige materialer, som patinerer smukt – og herved skabes en samhørighed og respekt for naturen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
110 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.626 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere