Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 43, 3 soveværelser, 122 m²

Frirum i et plan

Effektivt indrettet rækkehus, med tre soveværelser, beliggende i grønne omgivelser på 122 kvm. Nøgleordene i dette hjem er fleksibilitet, højt til loftet og udsigt til den grønne eng og skoven.

I dit nye svanemærkede hjem får du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som kobles gennem det enestående vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen.

Velkommen til din nye hverdag

I dette hjem har du, som noget særligt, hele to ovenlysvinduer inkluderet i prisen, så du får mest muligt ud af lyset. Lige foran dit nye hjem finder du desuden din egen private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Entré

Så snart du træder indenfor, kan du fornemme boligens charme og æstetik – her er lyst, indbydende og masser af muligheder for udfoldelse. I entréen har du kig gennem hele hjemmet og ud over engen, der udfolder sig foran dit nye hjem.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet er rummeligt, og her er masser af køkkenbordsplads til de hyggelige dage med bagning og kulinarisk udfoldelse.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Når du skal holde fest, er det muligt at sætte et langbord op ned gennem stuen, så der nemt er plads til alle gæsterne eller måske til en hurtig svingom. Og vil du have endnu større udbytte af dagslyset er det muligt at tilkøbe ovenlysvinduer.

Værelser

Samlet i den ene ende af boligen finder du de to af soveværelserne, hvor du kan indrette med skabsvægge. Mens det sidste værelse har udsigt over engen.

Badeværelse

Badeværelset ligger centralt i hjemmet og er i lys og indbydende stil med bruseniche.

Terrasse

På terrassen kan livet leves hele sommeren med udsigt over eng og skov. Her er både plads til grillhygge og stille stunder. Her kan du nyde en god kop kaffe mens børnene leger ude på engen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug. De anvendte materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Der er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Faciliteter

Dette hjem har et skønt bryggers med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
122 m²
Grund
122 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.801 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere