Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 43 Drabæk Huse I

Til salg

Drabæk Huse 43, 4 rum, 122 m²

Frirum i et plan

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
3.395.000 kr.
Størrelse
122 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.801 kr.
Indflytning: Q4 2017
Til salg

Drabæk Huse 43, 4 rum, 122 m²

Frirum i et plan

Effektivt indrettet rækkehus, med tre soveværelser, beliggende i grønne omgivelser på 122 kvm. Nøgleordene i dette hjem er fleksibilitet, højt til loftet og udsigt til den grønne eng og skoven.

I dit nye svanemærkede hjem får du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som kobles gennem det enestående vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Entré

Så snart du træder indenfor, kan du fornemme boligens charme og æstetik – her er lyst, indbydende og masser af muligheder for udfoldelse. I entréen har du kig gennem hele hjemmet og ud over engen, der udfolder sig foran dit nye hjem.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet er rummeligt, og her er masser af køkkenbordsplads til de hyggelige dage med bagning og kulinarisk udfoldelse.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Når du skal holde fest, er det muligt at sætte et langbord op ned gennem stuen, så der nemt er plads til alle gæsterne eller måske til en hurtig svingom. Og vil du have endnu større udbytte af dagslyset er det muligt at tilkøbe ovenlysvinduer.

Værelser

Samlet i den ene ende af boligen finder du de to af soveværelserne, hvor du kan indrette med skabsvægge. Mens det sidste værelse har udsigt over engen.

Badeværelse

Badeværelset ligger centralt i hjemmet og er i lys og indbydende stil med bruseniche.

Terrasse

På terrassen kan livet leves hele sommeren med udsigt over eng og skov. Her er både plads til grillhygge og stille stunder. Her kan du nyde en god kop kaffe mens børnene leger ude på engen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug. De anvendte materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Der er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Faciliteter

Dette hjem har et skønt bryggers med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere